To je to što me zanima!

Prijateljstvo i nakon razvoda: Ovi parovi su u tome uspjeli

Ni poznati nisu imuni na razmirice i neslaganja nakon prekida i razvoda. Ovim parovima pošto je za rukom da nakon svega ostanu prijatelji
Vidi originalni članak

Oni su dokaz da ljudi i nakon razvoda ili prekida mogu ostati u dobrim odnosima.

Ben Affleck i Jennifer Garner

Zaljubili su se na snimanju filma 'Daredevil', bili 10 godina u braku, dobili troje djece, a onda se razveli. Navodno zbog Benovih prevara i problema s alkoholom. Ljubav su prebacili na razinu poštovanja i prijateljstva, a zajedno s djecom proputovali su cijeli svijet.

Jennifer Lopez i Marc Anthony

Ovaj glazbeni par u braku je dobio blizance, a ove godine zajedno su proslavili njihov 9. rođendan. 

I dalje poslovno surađuju, a Marc se pojavio u Jenniferinu spotu za pjesmu 'Ni tu, ni jo'. Svojedobno se šuškalo da je pjevačev drugi brak propao ubog ljubomore jer je poljubio bivšu ženu na dodjeli nagrada 'Latin Grammy Awards'.

Mariah Carey i Nick Cannon

Iako (navodno) nisu konzumirali seks prije braka, u braku su se lijepo slagali i 2011. godine dobili blizance. Iako je u međuvremenu pjevačica bila zaručena, to nije pokvarilo njihov prijateljski odnos.

Demi Lovato i Joe Jonas

Počeli su se zabavljati 2010. godine, kada su oboje imali uloge u filmu 'Camp Rock'. Zajedno su se pojavili na naslovnici Teen Voguea, a sve do danas, ostali su prijatelji.

Andrew Garfield i Emma Stone

Postali su par za vrijeme snimanja zajedničkog projekta – 'The Amazing Spiderman'. Zbog pretrpanih rasporeda bili su primorani razići se u listopadu  2015.. 

- Još postoji mnogo ljubavi među nama i prelijepo je imati toliko dobar odnos s nekim - rekao je Andrew.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • emilzatopek 22.09.2017.

    Imao sam jednom prijedlog od bivše možemo li se kad-kad intimno podružiti bez obzira na novo nastalu situaciju.

  • 22.09.2017.

    nisu mogli skupa u vezi iostali su frendovi to je pošteno

  • Art Vandelay & Son, Inc. 22.09.2017.

    Nakon raskida, 90% su žene te koje kuhaju dramu i ne mogu sresti partnera bez da laju po njemu. Muškarci su više manje cool. Sve ovisi koliko se ženka uspije pomiriti sa činjenicom da je dobila pedalu i da je neki bolji primjerak zauzeo njeno mjesto. Taština ih većinom tjera na lude stvari, zato je moj picolovac bio već dvaput na lakiranju bočnih strana. A i savjet svima, klonite se frizerki, kozmetičarki i napirlitanki, većinom su ludare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare