To je to što me zanima!

Prije godinu dana je izašao iz zatvora, a sada planira turneju: 'Bit ću stari, kakvim me pamte'

Poznati  komičar izašao je iz zatvora prije više od godinu dana, nakon što je poništena njegova presuda za seksualni napad iz 2018. u Pennsylvaniji
Vidi originalni članak

Američki komičar Bill Cosby (85) izjavio je da bi htio krenuti na stand up turneju sljedeće godine, prenosi Variety

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada izađem iz ovoga, osjećam da ću moći nastupati i biti Bill Cosby kakvog me publika poznaje - rekao je.

Poznati  komičar izašao je iz zatvora prije više od godinu dana, nakon što je poništena njegova presuda za seksualni napad iz 2018. u Pennsylvaniji. U lipnju je porota u Los Angelesu dodijelila 500 tisuća dolara ženi koja je rekla da ju je glumac seksualno zlostavljao u Playboyevoj vili kada je bila tinejdžerica 1975.

Pet žena koje su dugo optuživale Cosbyja da ih je seksualno napastovao krajem 80-ih, početkom 90-ih, kada je glumac bio na vrhuncu karijere, ponovno je ranije ovog mjeseca podnijelo tužbu protiv komičara.

Uz glumca, žene su tužile i studio u New Yorku gdje je snimana popularna TV serija 'The Cosby Show' i NBCUniversal koji je napravio seriju. 

Kako Daily Mail prenosi, u tužbi je pisalo sljedeće:

- Tijekom nekoliko desetljeća Bill Cosby je sudjelovao u serijskim seksualnim napadima desetaka žena za svoje seksualno zadovoljstvo, dok su ostali optuženi omogućavali i pomagali mu kod tih seksualnih napada kako bi stekli financijsku korist od povezanosti s Billom Cosbyjem.

S MALOLJETNICOM Bill Cosby opet na sudu: Suočit će se s još jednom optužbom za seksualno zlostavljanje...

- Ovdje se ne radi o pravdi za žrtve navodnog seksualnog napada, sve je u novcu -  tvrdi glumčev glasnogovornik Andrew Wyatt

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sarcasmo 29.12.2022.

    Znači nastavlja sa napastovanjem žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare