To je to što me zanima!

Prije nego što nas je uplašilo 'Prizivanje', postojala je ona...

Kako je pred nama mjesec horora, listopad, tako su nam krenuli dolaziti foršpani filmova iz tog žanra. Jedan kojeg smo najviše iščekivali jest film o demonskoj lutki
Vidi originalni članak

Nakon što je 2013. kroz svijet horor filmova protutnjao film 'Prizivanje', bilo je samo pitanje trenutka kada bismo mogli dobiti i nastavak tog filma, kao i razne spin offove.

To se dogodilo samo godinu dana kasnije, kada je na velike ekrane došla 'Annabelle'. I dok nas taj film nije uplašio niti otprilike toliko koliko je to uspio njegov prethodnik, ipak se mora priznati da je u pitanju bio podosta impresivan film što se tiče zarade. Naime, na budžetu od samo šest i pola milijuna dolara, film je uspio vratiti, odnosno zaraditi čak 256 milijuna.

A kada je takva situacija u pitanju, na nastavak se nije trebalo dugo čekati, s njime i na prvi foršpan.

Pogledajte video

'Annabelle 2' režira Šveđanin David F. Sandberg, koji iza sebe nema mnogo velikih filmova. U glavnim ulogama nalaze se Miranda Otto, Anthony LaPaglia, i Stephanie Sigman. Film se u kinima očekuje početkom svibnja naredne godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SpringArt 20.09.2016.

    Mene tebe strah

  • miko2312 20.09.2016.

    ja se sjecam kao djete imali smo jednu lutku i stalno kada sam prolazio pokraj nje sam osjeco neku nervozu, strah, neznam kao da prolazim pokraj necega ukletoga, osjeco sam kao da je lutka ziva i da ce se svakog trena pomaknuti i napasti me, i to samo za tu lutku koja je stojala u hodniku kuce....ima li netko kakav savjet sta bi to moglo biti ili je to samo moja masta luda haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare