To je to što me zanima!

Prije nego što su snimili duet Beyonce je bila Sheeranov fan

Ed je otkrio kako su svi dogovori oko snimanja pjesme s Beyonce tekli putem e-maila, ali i to da kako je slavna pjevačica svakog tjedna mijenjala svoju e-mail adresu kako bi zaštitila svoju privatnost
Vidi originalni članak

Nakon što su snimili duet 'Perfect', Beyonce (36) i Ed Shereen (26) dospjeli su na sam vrh britanske ljestvice. Nova pjesma podijeljena je na YouTubeu prije svega mjesec dana, a već je postigla brojku od skoro 130 milijuna pregleda. 

Beyonce je bila oduševljena kada je prvi put preko YouTubea čula moćan glas Eda. Odmah joj se svidio i htjela je snimiti duet. 

- Ne mogu vjerovati da Beyonce obožava moj rad - rekao je Ed Shereen prije nego što se upoznao s pjevačicom. 

Ed je otkrio kako su svi dogovori oko snimanja pjesme s Beyonce tekli putem e-maila, ali i to da kako je slavna pjevačica svakog tjedna mijenjala svoju e-mail adresu kako bi zaštitila svoju privatnost. 

- Hvala vam mnogo što ste mi pomogli da pjesma 'Perfect' bude Božićni broj jedan. Ovo je trenutak u kojem snovi postaju stvarnost. Doista sam ponosan i sretan. Hvala svima i Sretan vam Božić i Nova godina - kazao je Ed nakon proglašenja. 

Prvo se nagađalo kako će Ed Sheeran snimiti duet s pop pjevačicom Taylor Swift ili Justinom Bieberom. 

Ed i Beyonce već ranije su pokazali kako su odličan duo kada su oduševili izvedbom pjesme "Drunk in Love" na Global Citizen festivalu 2015. godine te performansom posvećenom Stevieju Wonderu na dodjeli Grammyja.
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Tigar 74 02.01.2018.

    Po meni, original je puno bolji, iako ni ova verzija nije loša. Zapravo, nekako je učinak slušanja drugačiji...Mene osobno, original opušta,ta blaga monotonija “uspavljuje“..dok je duet življi, raznovrsniji...kako kome odgovara, sve je stvar ukusa..

  • superioran_um 02.01.2018.

    tzv. the whole package artist, najcjenjeniji su u svojoj branši, posjeduju glas te kantautorski talent ergo pišu tekstove i glazbu koju izvode, za razliku od plasiranih instant izvodjaca iza kojih stoji mašinerija ljudi. ovakvi izvodjaci kao sto je ovaj mali najisplativiji su u glazbenoj industriji. a svojim jednostavnim i gotovo klosarskim izgledom samo potvrđuje da ne treba ništa osim gitare i svijet je njegov. pokojna amy winehouse također je spadala u tu kategoriju.

  • shadowchild 02.01.2018.

    Ovaj duet je unistio skoro savrsenu pjesmu. Njegova originalna verzija je odlicna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare