To je to što me zanima!

Prije nekoliko dana objavila je video iz tuša: Pogledajte kako je Lana izgledala prije 14 godina

Pjevačica se od početaka karijere skroz promijenila, kratku kosu zamijenila je s dugom, ali njezin glas ostao je prepoznatljiv svima
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (38) na našoj sceni pojavila se 2003. godine, a danas je jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica. Sada su procurile fotografije s početaka njezine pjevačke karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografije su snimljene na humanitarnom koncertu Zvijezde Hit Recordsa u zagrebačkom Domu sportova, a Lana se od tada izrazito promijenila. Tada je pjevačica imala 24 godine te joj je u to vrijeme karijera bila u usponu.

Lana je u duetu s pjevačem Lukom Nižetićem snimila pjesmu 'Prava ljubav' koja je ubrzo postigla veliki uspjeh, a njihov drugi duet 'Od najgorih najbolji' započeo je nagađanja o njihovoj romantičnoj vezi.

ODVAŽILA SE Lana Jurčević objavila je video svog tuširanja: 'Svašta će se događati u ovih 30 sekundi...'

Naime, spot za navedenu pjesmu bio je prepun strastvenih scena između njih dvoje. Vezu su oboje demantirali, a i danas su ostali u dobrim odnosima, čak su nedavno zajedno i nastupali te pred publikom izveli svoja dva velika hita.

Jurčević je prije nekoliko dana iznenadila obožavatelje videom iz tuša u ljubičastom kupaćem kostimu i s hladnom vodom. Tim videom pozvala je sve da joj se pridruže u izazovu u kojem se 30 dana moraju tuširati hladnom vodom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zorozimba 10.11.2022.

    Lanica je simpa ali ne bih je baš hvalio s pjesmama....

  • Bere 10.11.2022.

    Lose i gore

  • _Varešak_ 10.11.2022.

    I onda i sada joj je virilo mešto iz očiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare