To je to što me zanima!

'Prije smrti činilo se da Diana uživa u životu i da je sretna...'

Tebbutt je ispričao da se u trenutku nesreće nalazio u krevetu, a prisjećajući se Diane, rekao je da je je imala smisla za humor i da se prema osoblju ophodila s poštovanjem
Vidi originalni članak

Vozač princeze Diane prvi je put nakon dvadeset godina progovorio o kobnoj noći u kojoj je izgubila život. Priznao je da bi volio da je on bio za volanom smatrajući da je vozač te noći vozio prebrzo.

Colin Tebbutt,  jedan od njenih najpouzdanijih asistenata, otišao je u bolničku sobu u Parizu odmah nakon njezine smrti kako bi se pobrinuo o detaljima. Ispričao je da je na prozore stavio plahte kako nitko ne bi mogao vidjeti što se unutra događa.

Govoreći o trenucima nakon smrti princeze, ispričao je da je bilo 'vrlo teško i emotivno gledati osobu kako leži u krevetu, a ne u mrtvačnici'.

- Našao sam neke ventilatore kako bih rashladio sobu u kojoj je bilo jako  toplo. Dok sam šetao okolo, njezine trepavice i kosa su se pomicale zbog puhanja i to me je dosta pogodilo. Morao sam se okrenuti razmisliti malo o svemu tridesetak sekundi te potom nastaviti s onim što sam radio - otkrio je.

Tebbutt je ispričao da se u trenutku nesreće nalazio u krevetu, a prisjećajući se Diane, rekao je da je je imala smisla za humor i da se prema osoblju ophodila s poštovanjem, ali je i dodao da je, kada je u pitanju kraljevska obitelj, postojala granica, koju nije trebalo prelaziti.

- Ni jednu lošu riječ nisam čuo u te dvije godine - rekao je.

- Te godine, prije nego što je umrla, bila je dobro i činilo se da uživa u životu i da je bila sretna - otkrio je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • digelante 13.08.2017.

    Dijana je voljela baliju te je stoga i morala da umre, šteta mlade i lijepe žene

  • žaba davi rodu 13.08.2017.

    Uzivala je u zivotu prije smrti i to je bio razlog njezine smrti

  • 12.08.2017.

    opet o njoj desila se nesreća i gotovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare