To je to što me zanima!

'Prije su imale bujne grudi, a sada pistom šeću pileća prsa’

MRŠAVIJE NEGO IKAD: Prije 20 godina manekenke su imale više ‘mesa na kostima’, a danas izgledaju poput dječaka, tvrdi doktor Dan Marsh
Vidi originalni članak

Supermodeli 90-ih, poput Naomi Campbell, Tyre Banks i Karen Mulder, uvijek su bile visoke i vitke, ali su imale zdrave masnoće u tijelu te bujne i prirodne grudi.

Ideja savršenstva mijenjala se tijekom vremena, od prve revije Viktorijinih anđela 1995., ali jedan dio je ostao nepromijenjen, a to su brazilske depilacije. Trend se nastavio do danas, ali tijela modela uvelike su se “izobličila”.

- Danas je prisutan sportski, jak, vitkiji atletski izgled, koji je postao popularan na društvenim mrežama, kao što su Instagram i influenceri, koji ‘jedu zdravo’ i ‘svakodnevno vježbaju’ - rekao je doktor Dan Marsh. Uz puno mršaviji izgled, smanjile su im se i grudi, i to za dva konfekcijska broja. Stručnjaci tvrde da je današnja generacija manekenki mršavija nego što je ikad bila.

- Nema više oblina, a vidimo da nose ‘push-up’ grudnjake i da pistom šeću ‘pileća prsa’ - zaključio je doktor Marsh.

Više mišića

Danas modeli imaju atletsku građu tijela i grudi manje za dva broja.

Tko tu koga kopira? Meghan Markle i Kate William su se na rođendanu princa Charlesa pojavile identične!

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Mercedes s klasa 15.11.2018.

    Ima jedan onaj koji odlučuje kako će se žene ponižavati. Pa žena mora imati oblina, jer onda je u suprotnom samo nakupina kostiju

  • Jedan_dečko 15.11.2018.

    Jos kad pogledas te neuhranjene noge, uzas...

  • Pumpkin. 14.11.2018.

    Još ne vidjeh pile atletske građe :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare