To je to što me zanima!

'Prije su mi se rugali, sad nakon pobjede sam sretan'

Tihomir Bendelja (16) je nakon pobjede u showu 'Supertalent' osvojio i titulu trostrukog europskog prvaka na Europskom prvenstvu u twirlingu...
Vidi originalni članak

Tihomir Bendelja (16), pobjednik prve sezone 'Supertalenta' kaže da je prebrodio negativne komentare na vlastiti račun nakon pobjede u showu te da još uvijek uživa u dijeljenju autograma, piše Večernji list. Twirlingaš je nakon pobjede u showu osvojio titulu trostrukog europskog prvaka na Europskom prvenstvu u twirlingu u Škotskoj. Osvajanje zlata proslavio je desetodnevnim putovanjem u London i Pariz sa sestrom Marijanom. Kaže da je od osvojenih 200 tisuća kuna roditeljima pomogao da obnove ogradu i oboje kuću te da im je dao određenu količinu novca jer su zbog njegovih natjecanja bili u dugovima. Trenutačno trenira djevojčice sedmog i osmog razreda te kroz šalu kaže da mu se nijedna od njih ne upucava jer su prošli dani njegove velike televizijske slave.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SunTzu 03.09.2010.

    Tihomir samo se budale i jadnici rugaju ljudima, kakvi god bili..ne smije te to dirat!

  • agx 03.09.2010.

    Bravo Tihomire,samo naprijed!!!Nemoj se previše obazirati na zločeste komentare,ako je to tvoj život samo naprijed :) puno sreće i uspijeha u daljnjim natjecanjima :)

  • -mrvica- 03.09.2010.

    bravo,tako triba.a na budale se ne obaziri.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare