To je to što me zanima!

Prijeti mu otkaz? J. Clarkson pokušao je udariti producenta

Voditelj je zadnju opomenu dobio lani u svibnju nakon što je optužen zbog rasističkih izjava u jednoj emisiji. Clarkson je suspendiran dok se istraga ne završi
Vidi originalni članak

Voditelj 'Top Geara', najprodavanijeg britanskog TV showa  o automobilima, suspendiran je zbog svađe s jednim od producenata. 

- Nitko drugi osim njega nije suspendiran. Top Gear se neće emitirati iduću nedjelju - piše BBC. Još se ne zna o kakvom je sukobu riječ. 

Jeremy Clarkson (54) zadnju je opomenu dobio lani u svibnju nakon što je ga je britanski Mirror optužio zbog rasističkih izjava. 

No, to mu nije prvi ispad. Ranije je japanske automobile usporedio s ljudima koji imaju izrasline na licu, a one koji odluče počiniti samoubojstvo i bacaju se pod vlak nazvao je sebičnima. Kada je rekao da ljude koji štrajkaju treba upucati, Jeremy je bio prisiljen ispričati se. 

Zbog incidenta s producentom, voditelj je suspendiran dok se istraga ne završi. Ovotjedno emitiranje emisije je otkazano, a dvije preostale epizode su također povučene s rasporeda. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dave 11.03.2015.

    ma ne mogu mu nista..top gear je bez njega ko ptica bez krila...iako je istina da je bahat..bezobrazan..ali to je taj britanski humor..mada on cesto pretjera..

  • TomaHok 11.03.2015.

    Govori ono kaj i drugi misle! Legenda

  • teddy_schmeisser 10.03.2015.

    Samo naprijed Jeremy, zarađuješ BBC-u astronomsku lovu. Top Gear da best.

Komentiraj...
Vidi sve komentare