To je to što me zanima!

Prijović pet dana u Areni, a Buč Kesidi tjedan dana će pjevati u Saxu: 'Mi nismo Aleksandra...'

Ovo nije prvi put da bend iz Pančeva preuzima rezidenturu u Zagrebu. U rujnu 2021. održali su pet svirki u dvorištu ALU-a u Ilici.
Vidi originalni članak

Aleksandra Prijović (28) puni zagrebačku Arenu pet večeri u prvom tjednu prosinca, a grupa Buč Kesidi preuzet će zagrebački klub Sax na tjedan dana. Od ponedjeljka 4. do nedjelje 10. prosinca bend će 7 večeri zaredom nastupati u Palmotićevoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

@buckesidi_official Vidimo se u Zagrebu, ispoštujte tematske večeri ❤️ #foryou #fy #buckesidi #bučkesidi #zagreb #hrvatska #croatia #srbija #serbia #foryoupage #subota ♬ original sound - Buč Kesidi

Nakon što su cijelu 2023. posvetili turneji 'Skupi snagu', grupa Buč Kesidi, koju čine Luka Racić i Zoran Zarubica, okreće se klupskim koncertima i novom albumu. Svaka večer u Zagrebu bit će tematski drugačija, a u svemu su svoje pratitelje obavijestili na društvenim mrežama.

- Sigurno nismo Aleksandre Prijović, ali sviramo sedam dana za redom u Zagrebu. Ponedjeljak je crveno večer... - rekli su šaljivo iz benda.

Ovo nije prvi put da bend iz Pančeva preuzima rezidenturu u Zagrebu. U rujnu 2021. održali su pet svirki u dvorištu ALU-a u Ilici.

GLAZBENA SENZACIJA Prijović zasjela na vrh Billboard ljestvice: Pjesma 'Dam dam dam' najslušanija u Hrvatskoj

Rujan je o mjeseci prošli su im u znaku velikih nastupa u regiji, među kojima su se posebni istaknuli rasprodani beogradski stadionu Tašmajdan pred 10.000 ljudi i zagrebačka Šalata u svibnju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • migaču 12.10.2023.

    poslušao par pjesama na jubito i definitivno bolje  na prijovičku

  • 12.10.2023.

    Izraelci neki ?

  • ZaZa, 12.10.2023.

    Tko je sad ovaj? Zet od brene😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare