To je to što me zanima!

Prijovićka objavila novu pjesmu pa se nakon samo jednog dana našla na vrhu trending ljestvice

Aleksandra Prijović je u Hrvatskoj postala i rekorderka zagrebačke Arene u kojoj je nastupila čak pet večeri, a najavila je i tri (za sada) koncerta u Gradskom vrtu u Osijeku
Vidi originalni članak

Trenutačno najpopularnija regionalna pjevačica Aleksandra Prijović (28) u ponedjeljak je objavila novu pjesmu, a 'Posljednji kabare' lagano, ali sigurno, kreće se prema prvom mjestu YouTube trendinga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Srpska pjevačica nedavno je najavila kako priprema veliko iznenađenje, a svi su posumnjali da je rijeć o novoj pjesmi. Glazbu i tekst napisao je njen suprug Filip Živojinović.

U BEOGRADU VIDEO Aleksandra Prijović 2024. dočekala u raskošnom izdanju: Kosu je skratila, atribute istakla

Trenutačno se nalazi na petom mjestu YouTube trendinga, a prikupila je više od 561 tisuću pregleda te 21 tisuću oznaka 'sviđa mi se'.

Njezini fanovi odmah su iskoristili priliku te ju obasuli brojnim komplimentima.

- Ova djevojka ispisuje povijest - glasio je jedan od komentara.

- Svaki žanr joj leži, divno - pisali su joj drugi.

Prisjetimo se, krajem prosinca Aleksandra Prijović najavila prvi koncert u Gradskom vrtu u Osijeku. Samo tri sata kasnije karata više nije bilo pa je najavila i drugi koncert. I te su se karte brzo pograbile (u manje od jednog dana) pa će Prija u Osijeku nastupiti i treću večer.

Prija je u Hrvatskoj postala i rekorderka zagrebačke Arene u kojoj je nastupila čak pet večeri.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • argh1 04.01.2024.

    U tenkovima je treštao ovaj dalekoističnjački šund, šargija, turci, ceca ražnatović... kada se išlo ubijati 402 djece po Hrvatskim gradovima. Tko ne uči iz svoje povjesti, povjest mu se ponavlja! Tako da koga uopće briga o prekodrinskim narikačama!

  • Linz 03.01.2024.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, potresa, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ......................Amen !!!

  • škorpion1980 02.01.2024.

    Sta vidite u njezinim pjesmama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare