To je to što me zanima!

Princ Andrew će zbog pedofilske afere izvisiti sa 100. rođendana oca Filipa? 'Upozorenje s vrha'

A odigrat će i minimalnu ulogu u izložbi fotografija o životu njegova oca. Andrewovo pojavljivanje se mora svesti na minimum, ali nije riječ o potpunom 'brisanju' jer ga se ne može potpuno izostaviti
Vidi originalni članak

Sin britanske kraljice Elizabete II. (94), princ Andrew (60) odstupio je od kraljevskih dužnosti u studenom prošle godine zbog skandala vezanog uz njegovog pokojnog prijatelja Jeffreyja Epsteina, koji je bio optužen kao seksualni predator.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mediji su počeli povezivati princa sa cijelim skandalom zbog čega je zamolio kraljicu da odstupi od obaveza koje izvršava u ime kraljevske obitelji, a ona je tu njegovu želju ispunila.

A sada je uslijedio novi udarac za vojvodu od Yorka. Andrew navodno neće biti pozvan na stoti rođendan svog oca, princa Filipa, piše The Sun.

- A odigrat će i minimalnu ulogu u izložbi fotografija o životu njegova oca - ispričao je izvor.

PEDOFILSKA AFERA Princ Andrew demantirao da ne želi surađivati u slučaju Epstein

- Došlo je upozorenje 's vrha' da se Andrewovo pojavljivanje mora svesti na minimum, ali nije riječ o potpunom 'brisanju' jer ga se ne može potpuno izostaviti - dodao je.

Podsjetimo, financijaš Jeffrey Epstein, kojega je savezni državni tužitelj Manhattana u srpnju 2019. optužio za spolno zlostavljanje, objesio se 10. kolovoza iste godine u ćeliji u New Yorku

Andrew je od početka skandala poricao bilo kakvu povezanost s Epsteinovim zločinima. Pisalo se i kako odbija surađivati u istrazi, no i to je demantirao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare