To je to što me zanima!

Prizor koji je raznježio mnoge: Kraljičini korgiji ispred dvorca Windsora čekali njen lijes

Od njezine smrti u Balmoralu o psima su se brinuli princ Andrew, njegova bivša supruga Sarah Ferguson i njihove kćeri princeze Beatrice i Eugenie
Vidi originalni članak

Princ Andrew (62) , vojvoda od Yorka, pomazio je kraljičine korgije dok su čekali da lijes pokojne kraljice Elizabete II. dođe na njeno posljednje počivalište u dvorac Windsor.

POGLEDAJTE VIDEO: Dva korgija i poni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sandy i Muick bili su posljednji psi koje je kraljica posjedovala, a dobila ih je na poklon od vojvode od Yorka prošle godine, unatoč tome što je Njezino Veličanstvo reklo da više neće udomljavati ljubimce u slučaju da ona umre.

Od njezine smrti u Balmoralu o psima su se brinuli Andrew, njegova bivša supruga Sarah Ferguson (62) i njihove kćeri princeze Beatrice (34) i Eugenie (32).

U mjesecima koji su prethodili kraljičinoj smrti, vjeruje se da su Andrew i njegova bivša supruga preuzeli na sebe šetanje pasa na kraljevskom posjedu.

Kad je kraljičin lijes bio premještan iz Westminster Halla do Westminsterske opatije Andrew se pridružio ostatku kraljevske obitelji hodajući neposredno iza lijesa Elizabete II. Za razliku od svoje braće i sestara i kralja Charlesa III. (73), koji su nosili službene odore, Andrew je za svečanu prigodu odjenuo jutarnje odijelo.

Andrew je slovio kao kraljičin miljenik, no zbog seksualnog skandala i prijateljevanja s pedofilom Jeffreyem Epsteinom početkom godine lišen je vojnih titula.

NALJUTIO IH Opet kritiziraju princa Harryja: 'Nije pjevao himnu, kakvo nepoštovanje prema kraljici'

To se dogodilo nakon optužbi da je seksualno napao tada sedamnaestogodišnju Virginiju Giuffre. Kraljica je nakon toga Andrewu zabranila bilo kakvo službeno pojavljivanje u javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: SPROVOD UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 18

  • patrijot 20.09.2022.

    je.,,.bali vas kraljičini kolegriji

  • nikolina26 19.09.2022.

    ova ceremonija ko u alan fordu

  • axl44 19.09.2022.

    tako me raznježilo da mijenjam prezime u Nježnić 🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare