To je to što me zanima!

Princ Charles nije htio Dianu: 'Tata me natjerao na brak...'

Princ je, kako piše u kraljevskoj biografiji autorice Sally Bedell Smith, bio užasnut idejom braka, a nije bio ni siguran da je Diana žena njegova života
Vidi originalni članak

Pričalo se da su u vlaku Charles i Diana proveli strastvenu noć. Philipa je to uzrujalo pa je sinu napisao pismo u kojem mu je naredio da odmah zaprosi tinejdžericu, kaže Philipova nećakinja Pamela Hicks (87). 

Princ Charles (68) bio je, piše u kraljevskoj biografiji autorice Sally Bedell Smith, užasnut idejom braka, a nije bio ni siguran da je Diana žena njegova života. 

No Philip (95) u pismu mu je rekao da se budući kralj ne poigrava sa ženama jer je to loše za imidž i da je vrijeme da se skrasi kako ne bi bilo posljedica jer je Diani oduzeo nevinost. 

Od tada Charles za sve svoje privatne nevolje krivi oca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Bogs_1 16.02.2017.

    Diana je rođena u plemićkoj obitelji i udaja u kraljevsku obitelj je bila ispunjenje njenih snova. Ona je apsolutno znala u što se upušta, stoga ne razumijem njeno izigravanje patnice kasnije u braku. Nije joj trebao intervju s Bashirom ni knjiga, u kojima je navlačila na njih prezir. U konačnici, to ju je koštalo glave.

  • 16.02.2017.

    Eto ti kad neko ne slusa sebe i svoje osjecaje....samo je ugrozija sebe, Dijanu i dicu....uvik srce slusat! ;)

  • mrvica21 15.02.2017.

    Sirota Diana, bila je prekrasna pokraj te karikature od Charlesa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare