To je to što me zanima!

'Princ George dobit će brata ili sestru, Kate je ponovo trudna'

Jessica Hay dugogodišnja je prijateljica K. Middleton i tvrdi da je supruga princa Williama ponovo trudna. Kaže da joj je lice punije kao što je bilo i u prvoj trudnoći
Vidi originalni članak

Već nekoliko prijatelja mi je reklo da je Kate trudna, mislimo da će za nekoliko tjedana to i službeno potvrditi, rekla je za australski časopis New Idea, Jessica Hay, dugogodišnja prijateljica Kate Middleton (32). Hay je i njenu prvu trudnoću objavila tjednima prije nego je kraljevska obitelj službeno potvrdila sretnu vijest.

Jessica tvrdi i da se supruga princa Williama (31) počela debljati.

- Lice joj je punije kao što je bilo i kada je nosila Georgea, a i promijenila je frizuru, možda kako bi sakrila da se deblja. Obrazi su joj rumeniji, a kad je u javnosti svim silama se trudi sakriti trbuh - rekla je Kateina prijateljica i dodala kako misli da kraljevska obitelj ovaj put neće dati službenu potvrdu dok ne prođe bar prvo tromjesečje trudnoće. 

Kada je bila trudna s princem Georgeom Kate je patila od teških jutarnjih mučnina zbog čega je bila i u bolnici pa je kraljevska obitelj morala dati službenu izjavu prije nego je namjeravala.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 18.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 17.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • SmokeyMax 15.07.2014.

    Pouzdani Izvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare