To je to što me zanima!

Roditelji princu Georgeu taje da će jednoga dana biti kralj

William i Kate trude se što više odgoditi taj trenutak u kojem će on shvatiti koja mu je uloga namijenjena, omogućujući mu normalno djetinjstvo prije svega, rekla je autorica Catherine Mayer
Vidi originalni članak

Princ George (5), sin princa Williama (36) i vojvotkinje Kate Middleton (36), treći je na redu za tron i nasljedstvo. Još nije svjestan da će upravo on jednog dana, nakon djeda, princa Charlesa (69) i oca, postati kralj.

Iako objavljuju fotografije svoje djece te ih vode na službena društvena događanja i putovanja, Kate i William žele da njihov tromjesečni princ Louis, princ George i princeza Charlotte (3) imaju djetinjstvo kao i ostali njihovi vršnjaci. Trebaju u potpunosti biti neopterećeni obitelji iz koje potječu i nesvjesni budućnosti koja ih čeka.

GEORGE SLAVI ROĐENDAN! George ima pet godina, a već ga iritiraju kraljevske dužnosti

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su poprilično otvoreni kad je riječ o njima kao paru, ali na sam spomen njihove djece postanu zaštitnički nastrojeni.

- William i Kate trude se što više odgoditi taj trenutak u kojem će on shvatiti koja mu je uloga namijenjena, omogućujući mu normalno djetinjstvo prije svega - rekla je autorica knjige 'Charles: The Heart of the King', Catherine Mayer

S DJECOM NA ODMORU William i Kate otišli na otok na kojem ljetuju samo najbogatiji

William, iako mu je rođenjem dodijeljeno da će jednog dana postati kralj, često se kroz djetinjstvo opirao toj činjenici.

VIDI OVO: Snimka 911 poziva otkriva nove detalje o Demi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kaktus24 27.07.2018.

    ..."da će jednog će dana biti"...

  • turhan 27.07.2018.

    A tko to kaze? Svasta se jos moze dogoditi

  • sunčanana 27.07.2018.

    Vrlo teška i zahtjevna uloga, neće mu biti lako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare