To je to što me zanima!

Princ George šarmira širokim osmijehom u očevom naručju

Maleni princ će za svoj drugi rođendan 22. srpnja dobiti pravu tematsku zabavu. Kensingtonska palača uoči proslave podijelila je fotografiju nasmijanog dječaka
Vidi originalni članak

Prince George proslavit će u srijedu svoj drugi rođendan uz junake Walta Disneya. Kensingtonska palača slavlje je najavila na društvenim mrežama do sada neviđenom fotografijom princa koju je snimio Mario Testino na krštenju njegove sestre, princeze Charlotte. Mališan pozira sa širokim osmijehom na licu u naručju svog oca princa William (33) koji je nedavno kazao da je dječak jako živahan i ponaša se poput malog majmunčića. Nasmijani George oduševio je ljubitelje kraljevske obitelji.

Prošle godine dječak je prvi rođendan slavio u Kensingtonskoj palači, a kraljica Elizabeta (89) bila je počasni gost. Ove godine slavlje će biti na imanju Anmer Hall koje su William i Kate dobili od kraljice kao poklon za vjenčanje. 

Osim tematske zabave, princu Georgeu u čast su ovim povodom napravljene i srebrne kovanice od pet funti na kojima je sv. Juraj u borbi sa zmajem. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 22.07.2015.

    baš slatki mali

  • uvela ruža 22.07.2015.

    od malena ga uče skromnosti...

  • muskarac 22.07.2015.

    maleni je presladak sta se ne moze reci i za tatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare