To je to što me zanima!

Princ Harry na ekspediciji na Sjevernom polu: Bit će veselo

Brat princa Williama krenuo je na ledenu rutu dugu 320 kilometara s još nekoliko dobrovoljaca. Riječ je o humanitarnoj akciji kojom žele prikupiti 17 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Veseli se ekspediciji i smatra da je spreman za rutu dugačku 320 kilometara. Riječ je o humanitarnoj akciji kojom će se prikupljati novac za veterane britanske vojske.

- Nisam se baš imao previše vremena pripremati tako da nisam u jednako dobroj formi kao ostatak ekipe s kojom idem na ekspediciju, no siguran sam da ću se sasvim solidno snaći i da će nam svima biti zabavno - rekao je princ Harry (26). 

Na pješačenje po cičoj zimi uputio se odmah nakon što je s bratom tulumario na momačkoj zabavi. Cilj ove humanitarne akcije je da se prikupi oko 17 milijuna kuna kako bi se sufinanciralo zapošljavanje ratnih veterana i pomoglo im se na druge načine. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_32967 30.03.2011.

    na faci mu se vidi da je teški sociopat, reklo bi se - reptil..

  • zippysnake 30.03.2011.

    To znaci da nebu bil burazu na svadbi??? Koja budala!!!

  • user_46331 29.03.2011.

    Dečki prolaze svoju mladost isto ko i svi mi. Školovali se, zabavljali , tulumarili jedino što su uvijek na meti novinara jer su iz kraljevske obitelji. Možda im je to i teret, a ako su išto naslijedili od majke koja je bila prekrasna žena biti će i pravi humanitarci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare