To je to što me zanima!

Princ Harry: 'Na početku veze bilo me sram pokazati Meghan malu kuću u kojoj sam tad živio'

Bio sam uzbuđen što sam poželio dobrodošlicu Meg u svoj dom, ali i posramljen. Nott Cott nije palača. Nott Cott je pokraj palače, priznao je u memoarima Harry
Vidi originalni članak

Princ Harry (38) u utorak, 10. siječnja, objavio je knjigu memoara u kojoj je dobar dio posvetio periodu nakon što je upoznao suprugu Meghan Markle (41). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vojvoda od Sussexa tako je u jednom dijelu priznao da ga je bilo sram pokazati kuću u kojoj je živio kako njegova nova djevojka ne bi bila razočarana, piše Daily Mail

Harry je u kući u Windsoru živio šest godina. Prilikom prvih dana veze s Meghan bojao se što će se dogoditi kada vidi dvosobnu kuću Nottingham Cottage. 

- Bio sam uzbuđen što sam poželio dobrodošlicu Meg u svoj dom, ali i posramljen. Nott Cott nije palača. Nott Cott je pokraj palače - to je bilo najbolje što ste mogli reći za to - napisao je princ.

Princ je Meghan, kako sam kaže, upozorio na niske stropove u kući, a laknulo mu je kada je primijetio da joj ne smeta kako izgleda imanje. Osim toga, napisao je da se sadašnja supruga našalila i rekla da izgleda kao 'kuća bratstva'. 

RASČISTIO SITUACIJU Kraljevski krojač progovorio o svađi između Meghan i Kate: Takva vjenčanja su vrlo stresna

Dvosobnu kuću Harry je nazvao kućom za lutke, ali i objasnio da nije imao osjećaj koliko je namještaj bio 'otrcan' sve dok nije doveo Meghan kojoj se nije svidio smeđi kauč i vreća za sjedenje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Izdislav 13.01.2023.

    A kad si Meghan pokazao malog pishu?

  • M470 13.01.2023.

    Je li Meghan pokazala Harryju kuću u kojoj je provela djetinjstvo?

  • Vanessa89 13.01.2023.

    Ma daj me nemoj....🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare