To je to što me zanima!

Princ Harry organizira zabavu u čast svog nećaka Georgea

Ponosni stric bit će domaćin zabave koju će organizirati u čast svog nećaka, princa od Cambridgea. Oko zabave se konzultirao s Williamom i Kate. Oni su ga podržali
Vidi originalni članak

Brat princa Williama (31) očaran je svojim nećakom. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea složili su se idejom princa Harryja (28) o zabavi koju želi organizirati u čast svog nećaka Georgea Alexandera Louisa.

- Harry je potpuno u svemu tome. Već je zvao Kate i Williama. Oni nemaju ništa protiv zabave koju želi organizirati - otkrio je izvor te dodao da je Harry presretan i ponosan što je postao stric.

U prvom obraćanju medijima nakon rođenja princa od Cambridgea, Harry je izjavio da će učiniti sve da njegov nećak ne krene lošim putem, a našalio se i kako će Williamu naplaćivati svoje usluge čuvanja djeteta. 

Kate je sina rodila u ponedjeljak u bolnici St. Mary u Londonu.  Harry je malenog Georgea prvi put vidio ubrzo nakon što je njegov nećak s roditeljima stigao u Kensingtonsku palaču. U srijedu poslijepodne Kate i William sa sinom su otišli u Bucklebury u Berkshireu, gdje žive Kateini roditelji. 

Kraljica je napokon otišla na godišnji odmor

Kraljica je zbog rođenja svog praunuka kratko morala odgoditi odlazak na godišnji odmor, no došao je i taj trenutak.  Elizabeta II. (87) pozdravila je  Georgea Alexandera Louisa i otputovala na zasluženi odmor koji će provesti u škotskom dvorcu Balmoral gdje će braviti dva mjeseca. Iz Londona je otputovala privatnim avionom.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • životjelijep 01.08.2013.

    koji oni život žive...

  • mila 19 28.07.2013.

    a šta kraljica cili život radi osim šta odmara?

  • ManuEllaa 28.07.2013.

    još ako mali bude kao njegov stric.... neće mu biti kraja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare