To je to što me zanima!

Princ Harry otkrio: 'Nikad nisam mogao ni zamisliti da je grlim. Čak ni tata nije zagrlio kraljicu'

Opisao je i trenutak kada je njegova majka, princeza Diana htjela zagrliti britansku kraljicu. Znao sam da bi bilo sankcija, napisao je u memoarima u kojima je iznio detalje o kraljevskoj obitelji
Vidi originalni članak

Princ Harry (38) u svojim je memoarima 'Spare' naveo kako nikada nije mogao zagrliti baku, kraljicu Elizabetu II..

POGLEDAJTE VIDEO

@sugarnspicey This is sad, where is the family love. #princeharry #princeharryandmeghan #princessdiana #theroyalfamily #thespare #theroyals #kingcharles #queenelizabeth ♬ original sound - Tricia

Jedan korisnik platforme podijelio je ulomak u kojem vojvoda od Sussexa priča o tome kako je gledao svoju baku dok je uživala na koncertu povodom zlatnog jubileja 2002. godine.

detalji iz memoara Harry otkrio što mu je kraljica rekla kada je tražio dopuštenje da oženi Meghan: 'Zar moraš?'

- Dok sam je gledao kako pleše i njiše se u ritmu, htio sam je zagrliti. Ali naravno da nisam. Ne dolazi u obzir. Nikada to nisam učinio i nisam mogao zamisliti bilo koju okolnost pod kojom takav čin ne bi bio sankcioniran - ispričao je Harry.

Opisao je i trenutak kada je njegova majka, princeza Diana, pokušala zagrliti britansku kraljicu. 

- Bio je to zapravo više skok nego zagrljaj, ako je vjerovati očevicima. Baka je skrenula kako bi izbjegla kontakt, a cijela je stvar završila vrlo nespretno - naveo je.

 

Zapitao se je li kraljica ikada zagrlila vlastitog sina, sada kralja Charlesa III.

- Pitao sam se je li ju tata ikada pokušao zagrliti. Vjerojatno ne - rekao je pa dodao kako je kraljica ponudila sinu 'čvrsti stisak ruke' nakon što se vratila kući s višemjesečne kraljevske turneje.

PRINC U PROVODU Britanska manekenka o pijanoj noći s Harryjem: 'Pio je tekilu i sa mnom završio u grmlju'

Prema Guinnessovoj knjizi rekorda, 'Spare' je postala najprodavanija publicistička knjiga svih vremena. Memoari koji sadrže zapanjujuća otkrića o britanskoj kraljevskoj obitelji prodani su u 1,43 milijuna primjeraka prvog dana u prodaji, čime je postavljen novi rekord.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • veselasigurno 20.01.2023.

    Strašno, i bolje da je otisao !!!!

  • katarina majer 20.01.2023.

    Siromašni jadni nakićeni bogataši, odvratno!

  • KomisarRizzo 20.01.2023.

    benzin Bas tako,svaka ti na mistu!Zato ih mrze cili svit te sotone….ovaj nali Harry je jedini normalan.on ih mrzi zato sta su mu mater ubili,on zna to oa je takav prema njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare