To je to što me zanima!

Princ Harry u javnosti prvi put nakon skandala: Nisam stidljiv

Treći po redu nasljednik britanske krune pokazao je šaljivu narav tijekom druženja s teško bolesnom djecom na svečanosti dodjele nagrada humanitarne udruge
Vidi originalni članak

Svi vi, djeca, članovi obitelji, medicinske sestre, doktori, volonteri niste štedjeli lijepe riječi kako bi me opisali. No, nisam stidljiv, priznajem da je to istina, rekao je princ Harry (27) tijekom svog prvog pojavljivanja u javnosti nakon što su fotografije iz hotelske sobe u Las Vegasu na kojima pozira potpuno gol obišle svijet.

U sivom odijelu Harry se u ponedjeljak pojavio na svečanosti dodjele nagrada humanitarne organizacije WellChild koja pomaže teško bolesnoj djeci. Treći po redu nasljednik britanske krune opušteno je održao govor i razgovorao s djecom na svečanosti u jednom londonskom hotelu.

Prije dodjele nagrada šestogodišnji dječak koji boluje od akutne leukemije za ITV News je otkrio kako princu planira reći princu: 'Drago mi je da imate odjeću na sebi'. No nakon što su se upoznali, šaljivi princ kroz smijeh mu je zaprijetio da ne smije spominjati incident. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ludom 06.09.2012.

    Ne vidim tu nikakav skandal.

  • juraa1 04.09.2012.

    haha, pravi je:top:

  • Trojac 04.09.2012.

    Onaj stariji brat možda je lijepši i pristojniji ali nema "ono nešto", ovaj narančasti to ima. Cijeli mi je simpatičan i stoje mu gluposti koje radi. Drago mi je da bar jedan član kraljevske obitelji nije ukočen. Veseljak je, to mi se sviđa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare