To je to što me zanima!

Princ je oduševio domaćine: Pristupačan je i vrlo je duhovit

Princ Charles i Camilla drugog su dana posjeta Novom Zelandu upoznavali nove prijatelje, uključujući i tuatara guštera koji je oduševio kraljevski par
Vidi originalni članak

U Australiji se družio s koalama, a stanovnici Dunedina su ga odveli u lokalno sklonište za životinje Orokonui. Princ Charles (66) odmah se sprijateljio s tuatara gušterom. Supruga Camilla (68) bojala se primiti ga u ruke pa ga je pomazila sa sigurne udaljenosti.

Dok se 50-ak centimetara dugačak reptil, čije ime na jeziku domorodačkog plemena Māori znači bodlje na leđima, sunčao u prinčevu naručju, Charlesa je napala pčela. Princ se uplašio da će ga ubosti, ali svejedno se nije htio odvojiti od prijatelja gmaza pa su mu supruga, vojvotkinja od Cornwalla, i domaćini pomogli otjerati napornog kukca.

- Pčeli se očito svidio cvijet koji je princ imao na sakou - šalili su se poslije Novozelanđani. Iako se već naviknuo da ga u stopu prate stotine obožavatelja, Charles se potpuno izbezumio kad ga je na Novom Zelandu zaskočila Lesley Hayde.

- Obitelj mi je podrijetlom iz Yorkshirea i kraljevska loza je za nas svetinja. Kad sam vidjela da će Charles proći kraj nas, viknula sam: ‘Dođi da te poljubim’. Okrenuo se i jednostavno sam ga zgrabila - rekla je Lesley. Sin engleske kraljice Elizabete II. (89) nije se naljutio.

- Pravi je šaljivdžija. Komentirao je: ‘Samo da nas moja supruga ne vidi’. Poslije me poljubila i Camilla - rekla je Hayde.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • modna ikona 06.11.2015.

    bas mu lici taj guster ko'da su nesto u rodu

  • crvena_čupava 06.11.2015.

    j..se njemu, cijeli život putuje i uživa, odgovornost i obaveze 0, dok je bio mlađi možda se još brinuo kako će morati nešto pametnije radit kad postane kralj, a sad više ni to... uh da mi je tako živjet..:D

  • Pametna ovca 06.11.2015.

    On duhovit,pa očito se voli šaliti na svoj račun kad je ovu oženio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare