To je to što me zanima!

Princ Louis (1) 'ukrao' show: Na rođendanu mahao s balkona

Princ Louis bio je u centru pažnje kad su kamere zabilježile trenutak dok je mahao ljudima i prstom pokazivao što se događa na nebu. Nakon što su nebom preletjele snage britanskog zrakoplovstva, Louis je pljeskao
Vidi originalni članak

Sin princa Williama (36) i vojvotkinje Kate Middleton (37), princ Louis (1) obavio je prvu kraljevsku dužnost. S roditeljima stigao je na tradicionalnu ceremoniju 'Trooping The Colour', prenosi BBC

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ Louis bio je u centru pažnje kad su kamere zabilježile trenutak dok je mahao ljudima i prstom pokazivao što se događa na nebu. Nakon što su nebom preletjele snage britanskog zrakoplovstva, Louis je zadovoljno pljeskao.  

Kate i William cijeli vrijeme su ga držali u naručju, a ispred njih su stajali i princ George (5) te princeza Charlotte (4). 

Kraljica Elizabeta II. (93) godišnje slavi dva puta rođendan. Iako je rođena 21. travnja, najčešće rođendan slavi druge subote u lipnju zbog veće pogodnosti za ljepše vrijeme. Više od 1400 vojnika, 200 konja i 400 glazbenika nastupaju kako bi obilježili kraljičin rođendan. Događaj nije propustila ni novopečena majka Meghan Markle (37). 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • _Varešak_ 10.06.2019.

    Da bolje raste treba mu češće spominjati mamu.

  • plik 10.06.2019.

    za žutog mi je jasno da ga je Charles, ali na koga je ovaj stariji tak ćelav ?! :))))

  • serpentine 09.06.2019.

    Boze oprosti al djeca su im bas ruzna

Komentiraj...
Vidi sve komentare