To je to što me zanima!

'Princ sevdaha' pokazao goli torzo pa otkrio značenje svojih tetovaža: 'Ti si Božo umjetnost'

Poznat je po svom anđeoskom glasu, a u ranijim intervjuima otkrio nam je da njegove pjesme nastaju iz tragedija, suza i smijeha. Nedavno je svojim fanovima otkrio što se krije iza njegovih tetovaža
Vidi originalni članak

Bosanski glazbenik Božo Vrećo (39) prepoznatljiv je po svom načinu odjevanja, a osim njega ističe se i po brojnim tetovažama na tijelu.  Tako je sada objavio fotografiju golog torza ispunjenog mnoštvom sitnih crteža pa u opisu otkrio njihovo značenje.

- Na mom tijelu svaka riječ i svaki simbol, sve slavi Boga i zahvaljuje Mu - pojasnio je.

- Ćirilično Miroslavljevo pismo ovaj put i ta tri slova koja nose svu težinu svijeta, posebno ovog krvavog kojeg gledamo ,živimo, osjećamo i suosjećamo. Ostaje molitva Njemu, samo Njemu - dodao je Božo, a fanovi su bili oduševljeni.

3. RUJNA Božo Vrećo nastupit će u Puli

- Ti si Božo umjetnost,duhovnost, dobrota,jakost i nježnost u svakom pogledu - pisao je jedan.

- Ne postoji čovjek sa boljim i maštovitijim tetovažama - dodao je drugi, a mnogi su komentirali kako je uvijek 'unikatan' i 'poseban'.

Na Instagramu pjevač broji preko 74 tisuće pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svog privatnog života. 

FOTO: U SVOM STILU Božo Vrećo nastupio u Trogiru: 'Princ sevdaha' nosio je crnu haljinu i vrtoglavo visoke pete

Inače, Božo je na početku karijere nastupao kao član glazbene grupe Halka. Grupa je izdala dva albuma, a Vrećo je nakon toga krenuo u samostalnu karijeru.

Dok je bio u grupi, Božo nije imao bradu, a tada nije 'furao' ni još jedan zaštitni znak kojeg dana ima, svoju dugu crnu kosu.

Podsjetimo, 'princ sevdaha' poznat je po svom anđeoskom glasu, a u ranijim intervjuima otkrio nam je da njegove pjesme nastaju iz tragedija, suza i smijeha.

POGLEDAJTE GALERIJU Božo Vrećo zapjevao u Osijeku: 'Princ sevdaha' nosio je crnu suknju i vrtoglavo visoke pete

Njegova muza je njegova majka. 'Sjajno je to kada vam roditelj ne krati krila i bude vam oslonac', objasnio je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ksenijast 28.10.2023.

    ...nije ni cudo sto toliko voli mamu...ne bi ga svaka prihvatila...

  • sanjakorać 28.10.2023.

    vražja posla

  • 28.10.2023.

    Poslušala jesam, gledati nemam namjeru. Stvar izbora, mene ne ugrožava. Ogromna je potpora bolesnoj majci, mnogi ulickani mamini sinovi mu nisu do koljena. Tako da promisliti prije pljuvanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare