To je to što me zanima!

Princ slavi 4. rođendan: Milan i sinove prijatelje vodi u Srbiju

Milan Popović presretan je što Aleksandar slavi četvrti rođendan baš za vikend kada je maleni kod njega. U subotu će djeca uživati u Milanovom hotelu u Vršcu, koji je pretvoren u ogromnu igraonicu
Vidi originalni članak

Srpski biznismen viđen je u Zagrebu u hotelu Esplanade, a vjerojatno je došao po Aleksandra kojeg vodi u Srbiiju kako bi maleni kod njega proslavio svoj četvrti rođendan.

Milan Popović (50) za sina je pripremio slavlje dostojno kraljevske obitelji i svoj hotel u Vršcu pretvorio je u ogromnu igraonicu.

- Milan je oduševljen što će sa sinom proslaviti njegov rođendan i slavlje se naveliko sprema. Hotel u Vršcu će tog dana biti zatvoren za goste jer je Popović prijateljima i roditeljima mališana s kojima se Aleksandar druži osigurao smještaj. Kada je Aleksandar kod Milana oni vrijeme provode u hotelu, zbog čega je prije godinu dana napravio veliku igraonicu sa svim mogućim zanimacijama za djecu. Taj dio interijera izgleda kao 'dječji svemirski brod' s autićima, ljuljačkama, toboganima i igračkama. Osoblje hotela već nekoliko dana vrijedno radi na dezinfekciji bazena, svih podova i igraonice, kao i na pripremi hrane za mališane, ali i za Popovićeve prijatelje. Sva hrana bit će od organskih namirnica. Milan sprema mnogo iznenađenja za sina, od torte na kojoj će biti figurice njemu omiljenih animiranih likova, do dolaska mađioničara i igračaka koje je naručio za nasljednika. Danima je potpuno posvećen organizaciji slavlja i čitav hotel će biti ukrašen balonima i figurama Disneyjevih likova. MIlan će iznenađenje koje je priredio za sina od njega skrivati do subote - rekao je izvor blizak Popoviću, a prenosi sprski Svet

Severina (43) i Igor Kojić (28) nisu pozvani za proslavu i očekuje se da će pjevačica slavlje za sina organizirati kada se vrati s puta na koji je otišla sa suprugom.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • MyaMikic 20.02.2016.

    Tako je i inace milan ! super tata !!

  • Oblivion 19.02.2016.

    Blago si tom klincu...

  • Gena Vava 19.02.2016.

    Sretan rođendan Aleksandar, uživaj dijete dok možeš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare