To je to što me zanima!

Princ William došao na svadbu bivše cure: 'Od djetinjstva su se znali, to je bila nježna romansa'

Princ je prisustvovao vjenčanju prve djevojke, koju poznaje još od malih nogu, a na slavlju su bili i njihovi zajednički prijatelji
Vidi originalni članak

Princ William (40) se držao 'po strani' na vjenčanju prijateljice iz djetinjstva Rose Farquhar u Gloucestershireu, za koju se smatra da je prva djevojka princa od Walesa, kaže izvor za People. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Događaju su prisustvovali i prijatelji poput Toma Inskipa, Jamieja Murraya Wellsa, Guya Pellyja, Marka Tomlinsona, Harryja Meadea, Natashe Rufus Isaacs i supruga Ruperta Fincha, koji je bivši dečko Williamove supruge, Kate Middleton (40).

Kati Nicholl, prijateljica iz djetinjstva koja je također prisustvovala njegovom vjenčanju s Kate 2011. godine, opisala je Williamovu vezu s Farquharom kao nevinu i nježnu romansu u svojoj knjizi The Making of a Royal Romance.

William će se opet pojaviti nakon premijere sveobuhvatne dokumentarne serije Harry & Meghan ovog mjeseca na Netflixu. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa detaljno opisuju svoje živote prije nego što su se upoznali i svoju ljubavnu priču.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Imperatrice 19.12.2022.

    Bio je i meni bivši dečko na vjenčanju, ako su ljudi normalni, ne vidim razloga za dramu.

  • VLADEK72 19.12.2022.

    Engleski paraziti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare