To je to što me zanima!

Princ William i Kate pokazali su tek novorođenu princezu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Princ George, koji će uskoro napuniti dvije godine, poslušno je mahao obožavateljima kraljevske obitelji. Mi smo jako, jako sretni, kazao je princ William
Vidi originalni članak

Mi smo jako, jako sretni, kazao je princ William (32) kada je napustio bolnicu St. Mary u Londonu gdje je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (33) rodila njihovo drugo dijete. Dodao je da ide po princa Georgea kako bi vidio mamu i upoznao svoju malenu sestru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pri povratku, maleni George koji će uskoro napuniti dvije godine, mahao je obožavateljima kraljevske obitelji koji su se okupili oko bolnice kako bi prvi vidjeli prestolonasljednicu.

Kraljica Elizabeta (89) oduševljena je rođenjem djevojčice koja je četvrta u nizu za kraljevsko prijestolje. Odjevena u ružičasti kaput, prisustvovala je na paradi kraljevskih kopljanika koji su odali počast rođenju princeze.

Princ William i Kate su sa svojom novorođenom djevojčicom napustili bolnicu i vratili se u svoj dom, palaču Kensington.

Još nisu objavili koje će ime dati novorođenoj princezi.  Britanci se naveliko klade kako će se princeza zvati, a među favoritima su ime Alice i Charlotte.

Kraljevskom paru čestitao je i američki predsjednik Barack Obama.

- Michell i ja dijelimo oduševljenje i čestitamo vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea, njezinom veličanstvu, kraljici Elizabeti i kraljevskoj obitelji te svim ljudima u Velikoj Bitaniji na rođenju princeze. U ime američkog naroda, želimo vojvodi i vojvotkinji kao i njihovom sinu Georgeu mnogo radosti i sreće povodom dolaska najnovijeg člana njihove obitelji - napisao je Obama u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • gabriella_1 04.05.2015.

    Predivni su..nek im je sa srećom! Ali..komentirala bih jednu slikicu..ona u crvenom kaputiću..dugi rukavi, a malc krtke hlačice i gole nogice! :-)

  • Jura963 04.05.2015.

    Okrutni su ti običaji da žena odmah poslije porođaja mora izaći van i mahati ljudima.Umjesto da se odmara, oko nje se mota vojska frizera i stilista kako bi se u što ljepšem izdanju prikazala narodu.....Neka im je sa srećom :)

  • Lindy 04.05.2015.

    Lijepe slike..sretno za bebu...no...mali u kratkim hlačicama (mada ovi ludi englezi hodaju u japankama i po zimi)..a ovih dana je baš hladno u UK. Oko 10 stupnjeva i nije baš za kratke hlačice..barem im nije kiša padala ..i Willy baš nema dugu crtu života...koliko se da vidit izdaleka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare