To je to što me zanima!

Princ William i Kate propustili važan trenutak u životu sina

William i Kate su uzbuđeni zbog svega što ih očekuje. Georgeu polako već izbija jedan zubić, a obrazi su mu bucmastiji nego ikad, otkriva izvor za Us Weekly
Vidi originalni članak

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea bili su na godišnjem odmoru kad je njihov osmomjesečni sin propuzao. Princ William (31) i njegova supruga Kate Middleton (32) tako su propustili važnu prekretnicu u životu svog sina, piše časopis Us Weekly. 

Ovaj veliki trenutak u životu svakog roditelja zbio se dok je kraljevski par početkom ožujka uživao na Maldivima. Tijekom tih desetak dana na princa Georgea pazili su djed i baka Carole i Michael Middleton u svom domu u Buckleburyju. 

Srećom za vojvodu i vojvotkinju, ispred njihovog malog nasljednika je još puno toga. 

- William i Kate su uzbuđeni zbog svega što ih očekuje. Georgeu polako već izbija jedan zubić, a obrazi su mu bucmastiji nego ikad - otkriva izvor.

Kraljevska obitelj u travnju odlazi na tri tjedna službenog putovanja u Australiju i Novi Zeland. S njima će ići i njihova nova dadilja Maria Teresa Turrion Borralo (43).

Idi na 24sata

Komentari 34

  • rašlje 27.03.2014.

    BRAVO ADMINE NISAN ZNA SI ENGLEZ .!

  • MichaelMonako 27.03.2014.

    Katastrofa,kakav propust.Znam ,kajat će se dok su živi.

  • Marina1204 27.03.2014.

    Već se umorili, a još nije ni krenulo kako treba. Ne znam, ali meni je to nezamislivo ostaviti ga tako malog i otići negdje na duže vrijeme, a da nije prijeka potreba. I tad bi ga povela sa sobom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare