To je to što me zanima!

Princ William se žalio: Kateina frizura je prava noćna mora...

Britanski prijestolonasljednik našalio se dok je razgovarao s djevojkom Angelom koja se školuje za frizerku. Predložio joj je da pokuša njegovoj ženi napraviti frizuru
Vidi originalni članak

Dok je bio u posjetu centru za pomoć beskućnicima u Londonu princ William (32) požalio se kako je kosa njegove supruge Kate Middleton (32) noćna mora. Britanski prijestolonasljednik našalio se dok je razgovarao s djevojkom Angelom koja se školuje za frizerku. Predložio joj je da pokuša vojvotkinji od Cambridgea napraviti frizuru i dodao da je njezina kosa 'prava noćna mora', piše Daily Mail. Za Kateine duge smeđe uvojke brine se osobna frizerka koja s kraljevskim parom ide i na službena putovanja kako bi se pobrinula da je Kateina frizura uvijek besprijekorna.

William je doručkovao i družio se sa štićenicima centra, ali Kate nije bila s njim. Ona je večer prije posjetila djecu izviđače iz odreda Beaver u istočnom Londonu koji su bili oduševljeni što je provela vrijeme s njima.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Linz 18.12.2014.

    Kako sam ja skont'o ; Princ William je (očigledno) tanak sa kosom pa je ljubomoran na Keti i njenu frizuru. a frizerka Angela misli da vojvotkinja od Cambridgea treba često mijenjati frizure, nekad da se ošiša na kratko, nekad na dugo.!!!

  • svejedobro 18.12.2014.

    Kate ima lijepu kosu

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 18.12.2014.

    vojvotkinja od camebrige-a...ja sam onda grofica von trnsko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare