To je to što me zanima!

Princa Filipa (99) prebacili su u drugu bolnicu: Ima infekciju...

Liječnici koji se brinu za zdravlje princa će obaviti pregled stanja srca, priopćila je palača. Naglasili su i kako se princ Filip osjeća puno bolje nego ranije
Vidi originalni članak

Princ Filip (99), suprug kraljice Elizabete II. (94), prebačen je u drugu bolnicu nakon što se već dva tjedna bori s infekcijom, javlja Mirror. Primili su ga u bolnicu kralja Edwarda VII. u Londonu 16. veljače zbog mjera predostrožnosti jer se nije osjećao dobro.

POGLEDAJTE VIDEO: Veze Hrvatske i britanske kraljevske obitelji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas su policijski kombiji blokirali sporednu ulicu kod londonske bolnice, a uniformirani policijski službenici su stajali uz ulicu. Kako pišu strani mediji, prebacili su ga u St Bartholomew's Hospital. Njegovo stanje, napominju, nije povezano s korona virusom. 

Liječnici koji se brinu za zdravlje princa će obaviti pregled stanja srca, priopćila je palača te su naglasili kako se Filip osjeća bolje nego ranije. 

Podsjetimo, princ Filip je završio u londonskoj bolnici jer mu nije bilo dobro. Glasnogovornik kraljevske obitelji nije precizno objasnio u kakvom je stanju princ. Desetak dana prije nego je Filipu pozlilo, on i kraljica su se cijepili protiv Covida-19. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • kemy 01.03.2021.

    ma nema to nikakve veze sa cjepivom..... pa rekli su

  • jajajgeurbroenwhvshq7161 01.03.2021.

    Cujem da se snima novi nastavak zivih mrtvaca , Phillip ima glavnu ulogu....

  • Prnbaja 01.03.2021.

    Jadaaaan satrao ga život. Cijeli život je kopao polje

Komentiraj...
Vidi sve komentare