To je to što me zanima!

Princeza Charlene demantirala glasine da je nesretna u braku

Sve je bilo toliko lijepo pa su me preplavile emocije zbog raznih glasina. Tad se jednostavno u meni nešto prelomilo pa sam se rasplakala, ispričala je Charlene
Vidi originalni članak

Kad je Charlene Wittstock (35), sada princeza od Monaka, 2011. godine u Armanijevoj vjenčanici izmijenila zavjete s princom Albertom (55), niz njezine obraze slijevale su se suze. No, u jednom od rijetkih intervjua, Charlene je izjavila da suze nisu bile odraz brojnih priča o načinu života njezinog sadašnjeg supruga. 

- Sve je bilo toliko lijepo pa su me preplavile emocije zbog raznih glasina. Tad se jednostavno u meni nešto prelomilo pa sam se rasplakala. Kad sam shvatila da me cijeli svijet gleda u suzama, nisam ih mogla zaustaviti - ispričala je Charlene i sve medijske napise u kojima se spominjalo da je nesretna zbog Albertovih nevjera nazvala je lažima. 

- Bez obzira na sve, ta tri dana bila su prekrasna. Mjesecima nakon toga prisjećala sam se sitnica. Nisam mogla vjerovati da su nam Eaglesi svirali. Bilo je jako lijepo taj intimni događaj podijeliti sa svijetom - rekla je Charlene. Bivša južnoafrička plivačica, od vjenčanja gradi odnose s ostalim kraljevskim obiteljima i bavi se humanitarnim radom. S Kate Middleton (31), koja se za princa Williama udala nekoliko mjeseci prije Charleninog vjenčanja, dobra je prijateljica. 

- Ona je vrlo slatka i lijepa - opisala je Charlene Kate koja ovih dana treba roditi. I Charlene bi voljela imati dijete. 

- Puno putujemo, ali kad se dogodi, dogodi - zaključila je Charlene. 

Pokušala pobjeći prije vjenčanja?

Prije vjenčanja Charlene i princa Alberta strani mediji pisali su da je princeza pokušala pobjeći čak tri puta, te da je s Albertom postigla dogovor oko njihovog ulaska u brak. Navodno se ona obvezala da će Albertu roditi nasljednika u zamjenu za luksuzni način života. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Stevi 15.07.2013.

    nek joj je sretno...ali čim ti moraš objašnjavati da si sretna a to se ne vidi....teško da jesi......nisu ono bile suze radosnice....ni izgled....

  • Stella81 15.07.2013.

    Zadnji pasus,kao ugovor sa vragom...

  • latica 1234 15.07.2013.

    jooj ne znam, ali meni je ona princeza tužnog pogleda :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare