To je to što me zanima!

Princeza Charlotte 5. rođendan slavi uz videopoziv s kraljicom

Britanska princeza Charlotte proslavit će svoj peti rođendan uz tortu, igru i videopoziv na Zoomu sa svojom prabakom, kraljicom Elizabetom II. William i Kate pobrinut će se da sve prođe u skladu s pravilima
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: William i Kate rade u izolaciji: Pozirali su u raskošnom uredu

Princ William (37) i Kate Middleton (38) organiziraju videopoziv kako bi princeza Charlotte (5) sljedeću subotu mogla provesti uz obitelj i prijatelje i pritom se pridržavati mjere fizičke distance uvedene u borbi protiv pandemije korona virusa.

William, Kate i njihovo troje djece - šestogodišnji princ George, slavljenica Charlotte i dvogodišnji princ Louis u izolaciji su u Norfolku, u vili Anmer Hall, ali će se potruditi da se Charlotte zabavi na svoj rođendan sljedeći tjedan unatoč neviđenim okolnostima na koje je Covid-19 prisilio svijet. 

Vila Anmer Hall, kraljičin svadbeni poklon Williamu i Kate, nalazi se na prostranom imanju Sandringham. Obitelj može uživati u dugim šetnjama i pikniku, a i dalje biti u izolaciji. 

- Prabaka će joj se pridružiti na njezin veliki dan -  otkrio je izvor za The Sun.

Kraljica Elizabeta (93) sa svojim suprugom boravi u dvorcu Windsor. Vojvoda od Edinburgha, 98-godišnji princ Filip vrlo je vezan uz malenu Charlotte i također bi trebao sudjelovati u videopozivu. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kraljevska djeca pljeskala za britanske zdravstvene radnike

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video



 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare