To je to što me zanima!

Princezi Charlotte odali počast i kraljevskim pizza portretom

Kraljevska beba ne rađa se svaki dan. 'Zizzi' je želio na jedinstven način zabilježiti povijesni trenutak i tako čestitati kraljevskoj obitelji, kazao je direktor restorana
Vidi originalni članak

Rođenje princeze Charlotte obilježio je i talijanski restoran 'Zizzi' u Velikoj Britaniji i to kraljevskim pizza portretom. Spretni kuhar koji od hrane radi umjetnost na pizzi je oslikao povijesni trenutak kada su princ William (32) i Kate Middleton (33) na stepenicama ispred bolnice St. Mary po prvi put svijetu pokazali djevojčicu, piše Hello.

- Kraljevska beba ne rađa se svaki dan. Zbog toga je 'Zizzi' želio na jedinstven način zabilježiti ovaj povijesni trenutak i na taj način čestitati kraljevskoj obitelji - kazao je Jo Fawcett, marketinški direktor restorana. 

No to nije prvi put da se na ovakav način odaje počast vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea i njihovoj djeci. Švicarski čokoladni brand 'Toblerone' je prošle godine u suradnji s umjetnicom i slastičarkom Michelle Wibow izradio jedinstveni čokoladni portret u čast Williamovog prvog Dana očeva. Portret je napravljen od mliječne, bijele i tamne čokolade. Michelle je za izradu trebalo čak 16 tisuća čokoladica, a portret je veličine 3,5 x 2,5 metara. 

>>> Sve o kraljevskoj obitelji i rođenju malene Charlotte Elizabeth Diane pročitajte u petak u prilogu 24sata Cafe24 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • škver 08.05.2015.

    ovo oko ove bebe govori kako svijet od dosade nezna sta bi? to sto rade meni je za ludaru.

  • Gesundheit 08.05.2015.

    Milking it big time

  • prekrasna 08.05.2015.

    ništa ne može bez cirkusa pa ni djete da se rodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare