To je to što me zanima!

Pripreme u tijeku: Za Bilića show je 'Hollywood u malom'

Uz Daniela, i Nives Celzijus, Mario Roth, Bojan Jambrošić, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mia Anočić Valentić i Ana Gruica jedva čekaju da krene show
Vidi originalni članak

Radijski voditelj aka Yammatovac Daniel Bilić objeručke se uhvatio u koštac s izazovom da sudjeluje u projektu 'Tvoje lice zvuči poznato'. 

- Nemam pojma što ću pokazati. Trudit ću se biti zabavan - izjavio je Daniel Bilić, radijski voditelj aka Yammatovac u video intervjuu za DNEVNIK.hr

- Najveća konkurencija mi je Mario Roth. Zna pjevati, ćelav je kao i ja samo manja verzija. Mario pazi me se - kroz šalu je Daniel poslao upozorenje Mariju Rothu.

- Pripreme su strašne. Dok sam trenirao ragbi nisam imao ovakav raspored i ovo je zaista veliki projekt. Ovo me privuklo jer je ovo Hollywood u malom. Nemaš jednu ulogu već više uloga i moraš znati pjevati plesati… - objasnio je Daniel Bilić koji je zadovoljan i veseli se novoj sezoni popularnog showa Nove TV. 

- Ne znam kako ću se nositi s obožavateljicama, ali mislim da se neću dobro nositi. Nadam se da će me odnijeti. Ako budu dvije ja ću biti zadovoljan - nadodao je Daniel na mnogobrojne dojmove koje je na njega ostavio ovaj projekt i prije samog prikazivanja. 

Uz Daniela, i Nives Celzijus, Mario Roth, Bojan Jambrošić, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mia Anočić Valentić i Ana Gruica uživaju u treninzima i jedva čekaju da krene najgledaniji show u Hrvatskoj.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare