To je to što me zanima!

Prirodna Nives oduševila je fanove ranojutarnjim lookom

SEKSI U SVAKO DOBA DANA Na fotki pjevačica i spisateljica pozira bez trunke šminke na licu, u uskoj prugastoj haljini kojom je dodatno naglasila bujni dekolte
Vidi originalni članak

Ni u pol 6 ujutro nemam problem sa štiklama, napisala je Nives Celzijus (35) u opisu fotografija koju je objavila na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotki pjevačica i spisateljica pozira u uskoj prugastoj haljini kojom je dodatno naglasila bujni dekolte i bez trunke šminke na licu.

Nivesino ranojutarnje izdanje oduševilo je njezine pratitelje koji nisu bili skromni kada su lajkovima i komplimenti u pitanju.

Podsjetimo, Nives se priključila 'ratu' između Lidije Bačić (31) i Brune Šimleše (37) koji je počeo Šimlešinom kolumnom u kojoj je komentirao Lidijino 'naslikavanje' po plaži. 

U priču se ubacio i Boris Rogoznica koji je objavom na Facebooku osudio i Nives Celzijus, a nju i Lidiju nazvao je, između ostalog, 'potrošnim sredstvom'. Nives je na društvenoj mreži objavila poruku svoje kćeri Taishe koja je mamu tješila nakon Borisove objave.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 80

  • serpentine 15.07.2017.

    Lijepo izgleda ali je nasminkana.nije istina da nema trunke sminke.samo primjecujem

  • 14.07.2017.

    Jel to netko pijan ili nema pojma o šminkanju? Ona je vrlo, vrlo našminkana! I ako niste znali priroda nije nacrtala crne crte tušem oko očiju i nije odredila da su usne i lice iste boje (pudera).

  • emilzatopek 14.07.2017.

    Nives je prelijepa, što više sjajna kako samo žena može sjati, sjajna je toliko da se cvijet posrami nad njenom ljepotom, sjaji umalo kao sunce u tolikoj mjeri da ne možeš gledati u nju....tako da je vrlo vjerojatno to bilo razlog da sam samo jednim okom žmirio kad sam je ugledao u jednom trgovačkom centru a ništa od ovoga u prvoj rečenici nisam vidio. Ali me tješi i raduje da neki sa oba oka vide (logično) ono što ja nisam mogao vidjeti onako škiljav, tu besprijekornu ljepotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare