To je to što me zanima!

Prisjetimo se: Ovako je Blaće izgledala u BB-u prije 11 god.

Vjerovali ili ne, Antoniju Blaće na malim ekranima gledamo već 11 godina. 2004. sudjelovala je u prvom hrvatskom Big Brotheru, nakon kojeg je postala voditeljica
Vidi originalni članak

Antonija Blaće 2004. natjecala se za nagradu od milijun kuna u prvom hrvatskom Big Brotheru. Publiku i stanare osvojila je svojim neopterećenim stanovom i otvorenošću. Iako je bila izbačena nakon 91 dana, nakon realityja, Antonija je postala jedna od najpoznatijih voditeljica zabavnih emisija u Hrvatskoj. 

Blaće je diplomirani inženjer grafičke tehnologije, a završila je i školu za odnose s javnošću. Ne žali ni sekunde što je sudjelovala u Big Brotheru jer joj je to, ipak, otvorilo vrata novoj, nenadanoj, karijeri te mnogim prijateljstvima i poznanstvima. 

Antonija je, tako, vodila Big Brother već godinu dana nakon što je iz njega 'izašla'. Vodila je i projekte 'Fear Factor', 'Večera za 5', 'Celebrity Big Brother', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Survivor', 'Tri dva jedan peci', 'Tog se nitko nije sjetio'. 


Idi na 24sata

Komentari 157

  • Miki Rovinj Dubec 07.09.2015.

    ona je obicna glupaca iskompleksirana i ustvari arogantna i bahata,a ne simpaticna,znam. deriste neodgojeno

  • Mina Marina 07.09.2015.

    O čemu pišete i raspravljate? Antonija Blaće je bezvezna voditeljica (kakav može biti netko tko uopće krene u Bib Brother i slična sr.?), Šuker, Kovač, Mamić (sami lopine i divljaci), Severina - za poludit! Zar u ovoj državi nema pravih problema i tema, gdje su LJUDI, kakav nam je život i kakav će tek biti ako ja najvažnije komentirati štikle Antonije Blaće i Aleksandrov vrtić i Mamićevo dernjanje i Šukerovo i Kovačevo - ne znam šta!

  • 07.09.2015.

    Može ona biti ljudima simpatična, ali čvrstog sam stava da "voditeljica" ne bi smjela imati niti najmanju govornu manu, koju onda još i potencira stalnim smijehom, tako da je ja razumijem svaku desetu riječ, vjerujem i mnogi drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare