To je to što me zanima!

Prisjetio se pobjede na Dori: To je bio trenutak za pamćenje...

Hvala, od srca, svima koji su bili dio ove priče, a najviše hvala mojoj obitelji, Jacquesu Houdeku i Mihovilu Beku i ostatku mog Dream teama s kojim sam disao kao jedno, napisao je Roko na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Splićanin Roko Blažević (19) s pjesmom 'The Dream' u Izraelu je predstavljao Hrvatsku na posljednjem Eurosongu, a povodom godine dana od pobjede na Dori prisjetio se cijelog događaja na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prošla je godina dana otkad sam počeo živjeti svoje snove; godina dana od pobjede na "Dori". 2019. godina ispunila je moj život trenutcima za pamćenje, a ono najbolje tek slijedi! Hvala, od srca, svima koji su bili dio ove priče, a najviše hvala mojoj obitelji, Jacquesu Houdeku i Mihovilu Beku i ostatku mog Dream teama s kojim sam disao kao jedno! Naravno, hvala i svima vama koji ste me odabrali, vjerovali u mene i podržavali me od samog početka - izjavio je Roko te pozvao sve da glasuju za svog favorita na ovogodišnjoj Dori koja će biti za dva tjedna. 

Iako je pun pozitivnih dojmova, Roko je nakon povratka s Eurosonga, na kojem se plasirao 14., uzeo stanku od pjevanja. Za IN Magazin, Roko je pojasnio zašto je uzeo odmor te što misli o svojem nastupu. 

ZALJUBLJENI PJEVAČ Roko proslavio s društvom pa po prvi put pokazao djevojku

- Navikao sam da će ljudi bit nezadovoljni ili zadovoljni, da će biti svakakvih komentara. Valjda je ovo sad neka viša stepenica i ljudima je više stalo do toga da više prate, više komentiraju, uvijek će biti više tih dežurnih komentatora - rekao je tad Blažević. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • exclamation mark 17.02.2020.

    Dečko je dobar i imao bi šanse da se nije spetljao sa Jacquesom. Pjesma je bila preloša, a bome i onaj kome je ova ideja s krilima pala na pamet više ne bi trebao osmišljavati scenografiju nigdje, čak ni na osnovnoškolskim predstavama

  • cinquina 17.02.2020.

    there is no business, like a show business

  • Prior__de__Sion 17.02.2020.

    placeni clanak sigruno uskoro izlazi album. inace nitko vise nije cuo za maloga on si uzeo stanank pa mos si msilit pa nisi ni poceo posteno pjevat. ja vece mislio Jacques ga pojeo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare