To je to što me zanima!

VIDEO Avion Miley Cyrus sletio prisilno, pogodila ih je munja

Uznemirujuću snimku iz aviona Miley je objavila na svom Instagram profilu, a odmah zatim i fotografiju štete na njemu. Preplašeni putnici u avionu glasno su vikali
Vidi originalni članak

Zrakoplov u kojem se nalazila pop zvijezda Miley Cyrus (29), njezina obitelj i kolege pogodila je munja, zbog čega su morali prisilno sletjeti i otkazati daljnje putovanje. Miley se povodom cijele situacije oglasila na Instagram profilu rekavši da su svi putnici i posada sada na sigurnom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

- Za sve moje obožavatelje i one zabrinute koji su čuli što se dogodilo na letu za Asunción - započela je pjevačica u objavi pa nastavila: 

- Naš zrakoplov zahvatila je neočekivana oluja tijekom koje nas je u zraku pogodila munja. Moja posada, bend, prijatelji i obitelj koji su putovali sa mnom, sada su na sigurnom nakon prisilnog slijetanja. Nažalost, nismo uspjeli doći do Paragvaja. Volim vas. 

Uznemirujuću snimku iz aviona Miley je objavila na svom Instagram profilu, a odmah zatim i fotografiju štete na njemu. Putnici u avionu glasno su povikali nakon što su vidjeli svjetlost. 

PONOVNO ZALJUBLJENA Miley Cyrus je osvojio mladi bubnjar Maxx Morando: 'Jako su sretni, glazba ih povezuje'

Cyrus trenutačno putuje Južnom Amerikom zbog turneje 'Attention'. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare