To je to što me zanima!

Privukla pažnju: Borna ušetala na premijeru u ljetnim štiklama

Za razliku od Kotromanić, Vukov Colić se ne pojavljuje često na društvenim događanjima. Za premijeru filma odabrala je tamniji stajling, a kosu je svezala
Vidi originalni članak

Premijera filma 'One su bombe', redatelja Jaya Roacha (62), okupila je 'hrpu' poznatih dama na crvenom tepihu u Zagrebu. Riječ je o filmu u kojem glumačku postavu čine tri omiljene holivudske plavuše - Charlize Theron (44), Nicole Kidman (52) i Margot Robbie (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dramu su među prvima odgledale Borna Kotromanić (46), bivša HRT-ova voditeljica Karmela Vukov Colić (51), glumica Kristina Krepela, Josipa Pavičić Berardini (41) i Andrea Andrassy (34).

Pažnju je svakako privukla Borna Kotromanić koja je za ovu prigodu odjenula jednostavnu bijelu majicu ispod koje se nazirao grudnjak, a na nogama je imala ljetne štikle.

Za razliku od Borne, Vukov Colić se ne pojavljuje često na društvenim događanjima. Za premijeru filma odabrala je tamniji stajling, a kosu je svezala.

Karmela, koja je postala voditeljica na Laudato TV, nedavno se našla u središtu pozornosti nakon što je otpjevala djelić blagdanskog singla 'Božić dolazi'.

Podršku u pjevanju pružio joj je Rafael Dropulić (36), pobjednik showova 'Story Super Nova' i 'Farma', a danas također voditelj na Laudato TV-u. Svirao je gitaru dok se Karmela uvježbavala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Selo_malo 28.12.2019.

    Bože, izgledaju kao iz starih Burdi!

  • Cirenac 27.12.2019.

    Koji neukus.

  • Afganistanski Hrvat 27.12.2019.

    Tko je taj Borna? Ne vidim ga ni na jednoj slici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare