To je to što me zanima!

'Problem je što se nezdravo hranim, obožavam čokoladice'

Djevojka Justina Biebera, koja je nedavno hospitalizirana zbog trovanja želuca, kaže da je njezin problem u tome što se nezdravo hrani. Obožava jesti razne čokoladice
Vidi originalni članak

Jedem, no problem je u tome što se nezdravo hranim. Volim sve što nije dobro za mene. Volim jesti čokoladice M&M, Kit Kat, Snickers i Goober dok snimam filmove, izjavila je Selena Gomez (18).

Djevojka Justina Biebera (17) trenutačno se oporavlja od trovanja želuca zbog kojeg je bila hospitalizirana nakon gostovanja u 'The Tonight Showu' Jaya Lena u kojem je govorila o svojoj vezi s tinejdžerskom zvijezdom i novom filmu 'Monte Carlo'. Glumica je otkrila da joj majka pomaže da se počne zdravije hraniti.

- Ona mi gura vitamine u grlo i slijedi me uokolo. Bila sam tvrdoglava i mislila da mogu jesti sve što poželim. Uz špinat sam morala imati vrhnje ili sir na brokuli, morala sam imati nešto što nije toliko zdravo- izjavila je Selena koja se ubuduće želi zdravije hraniti. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • TheDoctor 17.06.2011.

    po čemu je ovo vijest... 99% ljudi boli đon čime se ona hrani a ovaj 1% su zaluđeni obožavatelji koji nemaju život, nego fantaziraju o bieberu i tko zna kome... da jb pogine rata samoubojstava bi skočila među tinejđericama... :P par pjesama koje ima je ništa naspram Leda zeppelina, Michela Jacksona i drugih koji su stvarno dobri izvođači.

  • elpjoho 17.06.2011.

    čuj ti mala biberica,otkantaj ti tog kretena i dodji meni da vidiš šta je prava kurčina

  • juliet 17.06.2011.

    šta pričate bieber je curica,,,, šta će on gurat kad ima nano pišu međ nogama ,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare