To je to što me zanima!

Problematična sestra Carey uhićena je zbog prostitucije

Starija sestra Mariah Carey uhićena je nakon što je seksualne usluge za novac nudila policajcu na tajnom zadatku. Nedavno je otkrila da ju Mariah godinama ignorira
Vidi originalni članak

Mariah, volim te i očajnički mi treba tvoja pomoć, kaže Alison Carey (55). Sestra pjevačice Mariah Carey (46) nudila je seksualne usluge za novac u njujorškom hotelu. Uhitili su je kad je ponudila seks policajcu na tajnom zadatku.

- Alison je usluge oglašavala na web stranicama za upoznavanje - kaže policija iz New Yorka. Sestra američke glazbenice već je ranije imala problema zbog droge i prostitucije.

- Lijepa žena traži muškarce koji žele zabavu i ulazak u svijet zadovoljstva kojeg im druge žene jednostavno ne mogu priuštiti - napisala je Alison na stranici te je dodala riječi pjesme svoje sestre, 'Fantasy'.

Starija sestra pop dive nedavno je za medije izjavila da se Mariah već godinama oglušuje o njezine vapaje. 

- Imam teških zdravstvenih problema i umirem - poručila je Alison koja je prošle godine provela nekoliko mjeseci na odjelu psihijatrije u New Yorku nakon što je pronađena ozlijeđena i bez svijesti u svom stanu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Azur 30.08.2016.

    Problem je za Mariju. Niti dat, niti ne dat novce sestri, jer ono sto bi izgledalo pomoc, moglo bi u sustini biti odmoc.

  • blondie8 29.08.2016.

    da Mariah nije uspjela kao pjevačica, sigurno bi završila kao i njezina sestra, ne razumijem, zašto ne pomogne sestri koja nije te sreće kao ona. Zla je u duši, sestru usuđuje dok ona nije ništa bolja...nikada mi nije bila simpa, sada i znam zašto....

  • vrsni_astrolog 29.08.2016.

    mariah, ovan kao i........vesna pusić, milanka opačić, josip manolić, anja šovagović, vlatka pokos, nikolina pišek, petra nižetić, ksenija urličić, aleksandar stanković, charlie chaplin, ivica šurjak, branko grčić, adrien brody, julijana matanović, kićo slabinac, eric clapton, žak houdek, flavio briattore, quentin tarantino, ellen barkin.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare