To je to što me zanima!

Problemi: Nakon Harta nitko ne želi voditi dodjelu Oscara

Već dugi niz godina Harta me ispituju hoću li ikada voditi Oscara i njegov odgovor je uvijek bio isti. Rekao je da bi mu bila jedinstvena, životna prilik, no komičar ipak neće 'prekrižiti' jedan od ciljeva na listi
Vidi originalni članak

Organizatori najprestižnije dodjele filmske nagrade Oscar trenutno su u problem oko pronalaska voditelja ceremonije. Oscar 2019. godine trebao je u prvotnom planu voditi komičar Kevin Hart (37), koji je od tog angažmana ipak odustao.

- Odlučio sam ne voditi dodjelu Oscara ove godine. To je zato jer ne želim skretati pažnju na sebe kad bi trebali slaviti toliko talentiranih umjetnika. Iskreno se ispričavam LGBT zajednici za bezosjećajne riječi iz moje prošlosti. Žao mi je što sam povrijedio ljude. Razvijam se i tako želim nastaviti. Moj je cilj približiti ljude, a ne nas rascijepiti. Puno ljubavi i zahvalnosti Akademiji. Nadam se da ćemo se ponovo sresti - napisao je komičar na društvenoj mreži.

Njegova isprika odnosi se na nepromišljene i neugodne izjave koje je prije desetak godina pisao putem društvenih mreža.

Zbog njegove ostavke, organizacija čini sve kako bi pronašla novog adekvatnog voditelja, a u užem izboru, prema pisanju stranih medija, našao se glumac Eddie Murphy (57).

Iako se nadaju njegovom pozitivnom odgovoru, izvori bliski glumcu tvrde da on nije zainteresiran za ovakvu suradnju.

- Posao domaćina Oscara postao je nepoželjan u holivudskim krugovima. Vrlo malo ljudi pristaje na takav teret. Mnogo je tu odgovornosti - objasnio je urednik magazina 'Hollywood Reportera' Matthew Belloni.

Dodjela Oscara održat će se 24. veljače u holivudskom Dolby Theatru, a Kevin se jako radovao tomu. 

- Već dugi niz godina me ispituju hoću li ikada voditi Oscara i moj odgovor je uvijek bio isti. Rekao sam im da bi to bila jedinstvena, životna prilika za mene kao komičara i da će se dogoditi kada bude trebalo - izjavio je Kevin koji ipak neće 'prekrižiti' jedan od ciljeva na listi. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Antema0905 09.12.2018.

    Najbolje da Ricky Gervais to vodi.

  • DerKommissar 09.12.2018.

    Čovjek ima mišljenje i onda se nakon 10 godina ide ispričavat za to. Koja pi***yda. Ja imam svakakva mišljenja i pun sam stereotipa (koji su nastali s razlogom - jer su istina) i nemam namjeru ikome se ispričavati.

  • 09.12.2018.

    ponudite fodoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare