To je to što me zanima!

Problemi seksi J.Lo: Teško mi je biti prijatelj s bivšim mužem

Bila sam razočarana ikad nam je propao brak. On je otac moje djece i to se neće promijeniti, kaže Jennifer. Dodaje kako je uložila puno energije da imaju donekle prijateljski odnos
Vidi originalni članak

Posao mi nikad ne pada teško, ali vlastite pogreške ne mogu podnijeti, kaže Jennifer Lopez (46). Pjevačica je prvi put iskreno progovorila o bivšemu mužu, pjevaču Marcu Anthonyju (47).

- Bila sam razočarana i ljuta kad nam je propao brak. On je otac moje djece i to se neće promijeniti - kaže Jennifer. Dodaje kako je uložila puno energije da imaju donekle prijateljski odnos. Par je u braku bio deset godina, a imaju blizance, kćer Emmu i sina Maxa (9). J.Lo je to treći brak, a sad je u vezi s Casperom Smartom (29), svojim bivšim plesačem.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • zahira45 17.04.2016.

    Uvijek je teško sa bivšim biti prijatelj, zapravo nije moguće.Ali, da ne brljamo... značenje prijateljstva uključuje povjerenje, toga medju bivšima nema. Medjutim kod pametnih ljudi ima uvažavanja, pristojnosti i zajedničkog odgoja djece. Tek nakon razvoda kod mene to funkcionira savršeno...na sreću naše djece.

  • Tišina mora 16.04.2016.

    J.Lo je carica..a rekli su jučer u horoskopu da se lavice međusobno ne vole pihh

  • vrsni_astrolog 16.04.2016.

    marc anthony, djevica i j.lopez lav ........... ista kombinacija kao madonna i guy ritchie.....pretjerano dominantne lavice sklone tiraniji u braku u ovakvoj kombinaciji ne nailaze na plodno tlo, previše svojeglavi muškarci djevice nikome ne daju da im se nameće životni stil i navike (jedino to može uspjeti ženi vagi, škorpiji ili blizanki.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare