To je to što me zanima!

Problemi u 'raju'? Rihanna se na odmoru opušta bez Browna

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografije snimljene na odmoru s prijateljicom na kojima pozira u bikiniju i puši smotuljak 'trave'. Rihanna danas slavi 25. rođendan
Vidi originalni članak

Nakon predstavljanja svoje prve kolekcije odjeće za tvrtku River Island na London Fashion Weeku, pjevačica se s prijateljicom Melissom Ford uputila na odmor uoči proslave svog 25. rođendana u srijedu 20. veljače. Na Instagramu je objavila fotografije na kojima zavodljivo gleda u kameru u bikiniju pušeći smotuljak s 'travom' prema kojoj ne krije svoju ljubav. I dok je pjevačica pokazala kako se opušta uoči rođendana, u njezinoj blizini nigdje nije bilo ni traga Chrisu Brownu s kojim je nedavno obnovila vezu i potom, pišu britanski mediji, ponovno zahladila odnos. Par se na nedavnoj dodjeli Grammyja pojavio zajedno dok su se samo nekoliko dana kasnije ignorirali u jednom klubu u Los Angelesu.

I dok je pjevačica vikend provela radeći u Londonu, Brown je za to vrijeme viđen u Houstonu na košarkaškoj utakmici NBA All Star. U istom gradu u jednom klubu viđena je i njegova bivša djevojka Karrueche Tran. Iako nisu fotografirani zajedno, Karrueche je na Twitteru objavila fotografiju s ukrašenim stropom koja je navodno snimljena unutar kuće koju je Brown s prijateljima unajmio za odmor u Houstonu. Nakon što ju je izbrisala s društvene mreže, Karruche je potaknula šuškanja da je u Houstonu odsjela s bivšim.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • prdac40 20.02.2013.

    Ona je meni prije bila slatkica ali sad se sva razhebela......ko čunga lunga na radijatoru.........

  • petunia 20.02.2013.

    daj se više riješi tog chrisa, lik je koma!!!

  • WOMANIZER 20.02.2013.

    riri sretan rođendan! :).........zamislimo da je to ona: www youtube.com/watch?v=UcbtsEMq-8E

Komentiraj...
Vidi sve komentare