To je to što me zanima!

'Procurila' fotka: Milijana prije Milojka ljubila starijeg 'dečka'?

Bogdanović je svojedobno rekla da je bila i s oženjenima koji su je obasipali poklonima, a sada je 'procurila' još jedna njezina tajna, piše Kurir.rs. Stariji muškarac pohvalio se fotografijom na kojoj grli Milijanu...
Vidi originalni članak

Milijana Bogdanović (21) napravila je pomutnju u regiji kada se u srpski reality show 'Parovi' prijavila sa 53 godine starijim zaručnikom Milojkom Božićem (74). Par iz Pilatovića u Srbiji u ljubavnoj vezi je gotovo dvije godine. 

Milijana je priznala da joj se nikada ranije nisu sviđali mlađi muškarci, pa je tako upoznala Milojka. Prvo ga je, kako tvrdi, njegovala zbog lošeg zdravstvenog stanja, a onda su se zaljubili. 

Bogdanović je svojedobno rekla da je bila i s oženjenima koji su je obasipali poklonima, a sada je 'procurila' još jedna njezina tajna, piše Kurir.rs. Stariji muškarac pohvalio se na društvenoj mreži fotografijom na kojoj grli Milijanu, a napisao je i da su 'u vezi'. No, više podataka o njemu, za sada, nema... 

Milijana i Milojko zadnjih dana nisu u najboljim odnosima jer se ona u showu ljubila i 'pipkala' s Aleksandrom Požgajem (35). Zbog svega je se javno odrekla i obitelj, pišu srpski mediji. 

- Uništila me, nosit će me na duši - rekla je njezina majka Slađana. 

MILOJKO JU ČEKAO U KREVETU Milijana i Požgaj su se opustili: Hvatao ju je za vrat i pipkao...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KRALJEVSKA BEBA STIŽE? Ljudi su zbog ovoga uvjereni da Meghan upravo rađa

Idi na 24sata

Komentari 47

  • škver 29.04.2019.

    To je obična.......!

  • barba1 29.04.2019.

    Na koliko je konja već sa 21 g. jahala, to je kao kupit auto 20 i prva ruka.

  • 29.04.2019.

    Bez starca nema udarca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare