To je to što me zanima!

Procurila tajna princa Harryja: Svirao je s poznatim bendom

Nije poznato je li princ pokazao pjevačke mogućnosti, ali je zasvirao u pjesmi 'Sing', koju su napisali Gary Barlow i Lloyd Webber. U prvim sekundama spota pojavio se i njegov otac, princ Charles
Vidi originalni članak

Iako su proslavili šest mjeseci braka, vojvotkinja Meghan Markle (37) i dalje doznaje stvari koje nije znala o princu Harryju (34). Na glazbenom festivalu Royal Variety Performance u Londonu, Gary Barlow (47), Mark Owen (46) i Howard Donald (50), članovi benda Take That, ispričali su joj kako je Harry bio 'dio njih', piše Mirror.

- Bio je u jednoj od naših pjesama - rekao je Gary.

Nasmijana Meghan nervozno je dirala kosu jer nije znala šali li se pjevač ili ne. Kada je Gary primijetio da ga Meghan ne vjeruje u tu priču, rekao joj je da je ozbiljan. 

- U Jamajci, zar ne? - ubacio se princ Harry u razgovor, a Gary je potvrdio.

- O moj Bože, svaki dan naučim nešto novo - rekla je Meghan. 

Nije poznato je li princ Harry pokazao svoje pjevačke mogućnosti, ali u pjesmi 'Sing', koju su napisali Gary i Lloyd Webber (70), svirao je tamburin. U prvim sekundama tog spota pojavio se i njegov otac, princ Charles (70).

Osim što su se družili s dečkima iza benda 'Take That', kraljevski par je upoznao i ostale izvođače. Na programu, koji je vodio Greg Davies (50), nastupali su i George Ezra (25), Clean BanditThe Tina Turner MusicalAndrea (60) i Matteo Bocelli (21).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 22.11.2018.

    Ova ne šljivi nikakva pravila (gola leđa)

Komentiraj...
Vidi sve komentare