To je to što me zanima!

Procurile snimke još jedne gole američke glumice...

Mlada zvijezda filma "Sumrak" nedavno je dobila nagradu za "Svježe žensko lice" na Teen Choice Awardsu. Ashley je navodno sama snimala fotke
Vidi originalni članak

U utorak ujutro na internetu su se pojavile fotografije gole Ashley Greene (22). Mlada američka glumica jedna je od zvijezda filma "Sumrak" koji je na nedavnoj dodjeli Teen Choice Awardsa dobio najviše nagrada američkih tinejdžera. I Ashley je dobila jednu. Nagađa se kako je sama glumica snimala fotografije. Njen glasnogovornik reagirao je promptno te izjavio kako su fotografije njegove gole klijentice nezakonito prikazane u javnosti. Nedavno je druga američka teen zvijezda Vanessa Hudgens (20) bila upletena u sličan incident.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tanjo 12.08.2009.

    Pa naravno da je to sama objavila kako bi se drugacije culo za nju i kako bi se proslavila drugacije .To je svima odskocna daska.

  • Pinturicchio 12.08.2009.

    cuj ovoga uzivaju popularnost pa se ne moraju skidati XD pa da , i severina uziva veliku popularnost pa nije morala poslati pornic u javnost da se obogati i da se jos vise proslavi XD

  • skolic3 12.08.2009.

    Pa naravno da se sama slikala,dajte....još jedna u nizu,niš posebno zgodna.Mlada i lijepa i to je sve.Rijetko koja u tim godinama nije lijepa,sise stoje, nema šlaufa još ak je duga kosa -to je to .Celulit se uglavnom ne vidi.U glavi mrak,hahah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare