To je to što me zanima!

Procurile šokantne snimke drogiranih Amy i Blakea

Blake je kamerom snimao nadrogirane prijatelje i Amy koji su se razvratno ponašali. Pjevali su i rasističke pjesme. Očekuje se reakcija policije
Vidi originalni članak

Britanski tabloid dočepao se gomile snimaka na kojima se vidi kako pjevačica pjeva rasističke pjesme i uživa u drogama. Stotine fotografija i pokoji video snimak snimao je njezin suprug Blake Fielder-Civil (25) prošle godine u svibnju. Video otkriva pjevačicu kako s prijateljicom pjeva rasističke pjesme na što je ih nagovorio Blake, koji je glumio da mu je kamera ugašena. U kadru se vidi stol prepun iskorištenih lula za crack, bočice s lijekovima i folija s neindetificiranim prahom, najvjerovatnije heroinom. Blake je snimajući u jednom trenutku zamolio Amy (24) da ga oralno zadovolji. Ona mu je samo namignula. Kasnije su se zafrkavali i ljubili izmjenjujući razne tablete. Ove šokantne fotografije novinarima je predao bliski Amyin prijatelj koji želi pokazati koliku moć Blake ima nad labilnom pjevačicom i u kojoj mjeri je sposoban njome manipulirati. Čim su fotografije objavljene reagirali su i neki zastupnici parlamenta koji traže da se ovakvi slučajevi drogiranja i razvratnog ponašanja sankcioniraju na sudu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • izzy_vk 11.06.2008.

    meni ima super pjesme i zato ju cjenim, a ne zanima me sta radi u privatnom zivotu. uostalom sta i vas boli k.rac pa sama sebe upropastava jer ocito ima problema, jbte kako ljudi lako nasjedaju na ove stvari,, de idite citat o paris hilton nju ste bar imali razloga vrijedat!

  • branchburg 09.06.2008.

    grozna je....

  • MASTERMIND11 09.06.2008.

    ne bi ju dirao ni usranim štapom

Komentiraj...
Vidi sve komentare