To je to što me zanima!

Procurio je predbračni ugovor Toma i Gisele: 'Na kraju nije bilo komplicirano odvojiti bogatstvo'

Prije nego što su se vjenčali 2009. godine, sklopili su čvrst predbračni ugovor. Oboje imaju svoje zasebne poslovne subjekte, rekao je izvor za strani medij
Vidi originalni članak

Procurio je u javnost predbračni ugovor igrača NFL-a Toma Bradyja (45) i manekenke Gisele Bündchen (42). Par se prošlog tjedna razveo, a navodno je već i podijelio imovinu. Američki mediji tvrde da su se sve dogovorili prije nego što je manekenka predala zahtjev za razvod.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije nego što su se vjenčali 2009. godine, sklopili su čvrst predbračni ugovor. Oboje imaju svoje zasebne poslovne subjekte tako da odvajanje njihovog bogatstva na kraju nije bilo tako komplicirano. Jedini drugi važan čimbenik bila je podjela njihovog golemog imovinskog portfelja - otkrio je izvor za Page Six.

Procjenjuje se da je Tom 'težak' oko 333 milijuna dolara neto, dok Bündchen oko 400 milijuna dolara. Vjeruje se da će Brady zadržati vilu od 17 milijuna dolara koja se trenutačno gradi na otoku Indian Creek u Miamiju. Par je to imanje kupio prije dvije godine, a manekenka je prije razvoda za kupila stan u Miami Beachu za 1.25 milijuna dolara. Ona će također zadržati zajednički dom na poluotoku Nicoya u Kostariki.

'to čine profesionalci' Tom Brady u prvom intervjuu nakon razvoda: Radim najbolje što znam, mislim na djecu...

Osim toga, posjeduju i dom na Bahamima, još jedan u ekskluzivnom klubu Yellowstone u Montani i stan u New Yorku u kojem je Gisele boravila tijekom njihova razlaza. Uz podjelu imovine, par se trebao dogovoriti i oko skrbništva nad Benjaminom (12) i Vivian (9), a izvor za Page Six tvrdi da će Brady i Bündchen dijeliti skrbništvo nad djecom.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sanišajn 03.11.2022.

    A sta cu ja dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare